Otvorena nova linija City busa u Crikvenici, vozi sve do Sopaljske ulice

novilist - prije 2 mjeseca - link

Nova linija City busa u Crikvenici, koja će prometovati unutar zapadnog smjera grada, sve do Sopaljske ulice, danas je započela s radom, javljaju iz Grada Crikvenice.

Nova linija omogućit će stanovnicima i posjetiteljima lakši pristup ovom dijelu grada, uz prilagođeni raspored vožnje koji odgovara potrebama lokalne zajednice.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice Crikvenice Ivona Matošić Gašparović iskoristila je priliku da se među prvima provoza novom linijom, čime je simbolično označen početak njenog rada.

Novi raspored vožnje za zapadni smjer objavljen je na mrežnim stranicama Grada Crikvenice i autobusnom kolodvoru u Crikvenici, kako bi svi zainteresirani mogli lako planirati svoje putovanje.

– Stanovnici Sopaljske ulice dugi niz godina nisu bili povezani linijom City busa. Grad Crikvenica je uredio plato za okretište City busa, koje će se dodatno opremiti čekaonicom i postavljanjem oznaka.

Time smo stvorili preduvjete da konačno krene stalna autobusna linija prema ovom dijelu grada. Očekujemo da će nova linija povećati mobilnost unutar grada i pridonijeti smanjenju prometnih gužvi, posebice tijekom turističke sezone, kazala je Matošić Gašparović.

Objava Otvorena nova linija City busa u Crikvenici, vozi sve do Sopaljske ulice pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

crikvenica (115)Novi Vinodolski & Crikvenica (168)Rijeka & Regija (1219)