Bulj žestoko odgovorio Ćipi: ‘Njega se može samo žaliti. Prvo je izdao svog brata, pa digao ruku za Plenkovića’

novilist - prije 2 mjeseca - link

Mostov zastupnik Miro Bulj reagirao je putem Facebooka na današnje izjave Stipe Mlinarića Ćipe (Domovinski pokret). On je u programu N1 televizije ustvrdio kako “Bulj, Pavliček i Grmoja govore isto ono što je jučer govorio Aleksandar Vučić u Beogradu”.

Bulj odgovara da se Stipu Mlinarića Ćipu, nažalost, samo može žaliti.

“Nakon što sam jučer Mlinarića Ćipu podsjetio na njegove izjave iz kampanje u kojima je Plenkovića nazivao lopovom i veleizdajnikom, on danas poručuje da se u kampanji govori jedno, a čim završi kampanja da se može raditi drugačije.

Usto Mlinarić moje jučerašnje izjave uspoređuje s izjavama Aleksandra Vučića.

Sramotno je da moj suborac mene uspoređuje s čovjekom koji je u okupiranoj Glini govorio da ona nikad neće biti Hrvatska i huškao pobunjene Srbe na pobunu protiv Hrvatske. Mlinarić mene uspoređuje s Vučićem, a jedini sam zastupnik koji se usprotivio Vučićevom dolasku u Zagreb i presreo ga na Markovu trgu zaobišavši osiguranje uz poruku: Vučiću, kad ćeš u hrvatsku Glinu?!

Mlinarić mene uspoređuje s Vučićem a tog Vučića su Ćipini koalicijski partneri iz HDZ-a i Kolinda ugostili u Zagrebu u vrijeme dok su Ćipin predsjednik Penava i potpredsjednik Vlade Dabro i ministar demografije Šipić također bili u tom istom HDZ-u i podržavali tu istu Kolindu.

Ako je i od Ćipe previše je.

Ali što reći od čovjeku koji je prvo izdao svog brata Škoru, pa onda Plenkovića stavio na plakat s gradonačelnikom okupiranog Vukovara Stanimirovićem s porukom da Plenković slavi pad Vukovara da bi mu dao potpis za mandatara, čovjeku koji je protiv Plenkovića digao kaznenu prijavu i želio ga strpati u zatvor da bi jučer digao ruku za Plenkovića premijera. Nema se što o Ćipi reći, njega se samo može žaliti”, napisao je Bulj.

Objava Bulj žestoko odgovorio Ćipi: ‘Njega se može samo žaliti. Prvo je izdao svog brata, pa digao ruku za Plenkovića’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska (3378)Miro Bulj (17)Stipe Mlinarić Ćipe (8)