Moto klub “Šmrika Racing Team” predstavio se u Bakarcu

novilist - prije 2 mjeseca - link

BAKARAC  Na okupljanju i druženju u Bakarcu povodom vožnje Ride for Life svoje su aktivnosti predstavili i članovi Moto kluba “Šmrika Racing Team”. Klub je osnovan 2019. godine i ove se godinu ponovno natječu u Prvenstvu Hrvatske, nakon što su lani po prvi puta sudjelovali, govori nam Matija Juriša, predsjednik kluba.

– Prvenstvo je krenulo prošli vikend u cestovnim moto utrkama. Trenutno brojimo dvadesetak članova i imamo devet licenciranih vozača za ovu sezonu u Hrvatskom moto savezu. Natječemo se u tri klase skutera i u jednoj klasi oldtimera, klasi 1. Očekujemo jako dobre rezultate budući da smo se jako dobro posložili. U klasi oldtimera vozaču je ovo prva sezona pa ćemo vidjeti što bude, rekao nam je Matija Juriša.

Šmrička moto elita / Snimio Milan ĐEKIĆ

BAKARAC 17.05. 2024. 29. RIDE FOR LIFE SNIMIO – MILAN DEKIC

Prošli vikend članovi “Šmrika Racing Teama” otvorili su natjecateljsku sezonu na natjecanju u Krškom u Sloveniji. Vozači su vozili dvije utrke te sakupili vrlo važne bodove za Prvenstvo Hrvatske i ostvarili zapažene rezultate. U Klasi 50, u obje trke prva mjesta osvojio je Filip Čandrlić, dok je Marino Ahel u obje utrke bio treći. U Klasi 70, u prvoj trci Matija Juriša osvojio je prvo mjesto, a u drugoj drugo mjesto. U Klasi no limit, Dorian Velić osvojio je drugo i treće mjesto, dok je Stefan Carević bio treći i drugi.

U Bakarcu su članovi moto kluba predstavili svoje licencirane vozače, novu opremu i motocikle s kojima će se ove godine natjecati na utrkama iz kalendara Hrvatskog moto saveza. Prijavljeni licencirani vozači natjecatelji u sezoni 2024 su: Dorian Velić, Stefan Carević, Filip Čandrlić, Marino Ahel, Alan Begić, Marino Klement, Azadino Mujić, Petar Crnarić i Matija Juriša. Planirana natjecanja iz kalendara HMS u klasi Skuter i klasi Cestovnih utrka klasičnih motocikala u sezoni 2024 su još u Križevcima, Vranskom u Sloveniji, Novoj Rači, Središču ob Dravi u Sloveniji, Požegi i Slavonskom Brodu.

Objava Moto klub “Šmrika Racing Team” predstavio se u Bakarcu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1243)