Pravna klinika 22. svibnja opet u Rijeci, prijave od ponedjeljka

novilist - prije 2 mjeseca - link

U nastavku vam donosimo obavijest o ovomjesečnom posjetu Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu. S obzirom na to da se prijave zaprimaju od ponedjeljka, 20.05., a iz dosadašnjeg iskustva popune se u samo nekoliko sati, molimo vas da informaciju prenesete što je moguće ranije (na sam dan posjete najčešće već svi termini budu popunjeni).

Sljedeći će tjedan Rijeku ponovno posjetiti Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu. Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje.

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 22. svibnja 2024. (srijeda) od 11 do 16 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Svoj termin potrebno je rezervirati na broj telefona 051 211 888. Građani/ke sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit.

Više informacija o samoj Pravnoj klinici i načinu njihovog rada moguće je pronaći OVDJE.

“Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi/e koji/e trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.

Također, podsjećamo da žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike)”, kažu u SOS Rijeka.

 

Objava Pravna klinika 22. svibnja opet u Rijeci, prijave od ponedjeljka pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1245)Rijeka & Regija (1219)