Baby Lasagna odlukom o donacijama oduševio građane: “Svaka čast, ovaj dečko vraća povjerenje u ljude”

novilist - prije 2 mjeseca - link

Marko Purišić zvan Baby Lasagna oduševio je građane zatraživši da se državni novac namijenjen njemu donira bolnicama. Brojni građani su na društvenim mrežama reagirali pohvalama i divljenjem.

Baby Lasagna je naime odbio primiti 50.000 eura novčane nagrade zamolivši da se spomenuti novac donira Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćepulić” te Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb.

“E kad bi barem svi ljudi bili takvi, gdje bi nam bio kraj?! Hvala dragi Marko, stvarno si mnogima pokazao što zapravo znači riječ ČOVJEK”, piše u jednom od komentara uz objavu Novog lista na Facebooku.

“Koja faca je ovaj dečko! Ma svaka čast”, piše u drugom komentaru.

“Kad bi bar političari bili kao Marko bili bi najveći u EU”, poručio je jedan građanin.

“Svaka čast, ovaj dečko vraća povjerenje u ljude”, “Šta reći, tako mlad, dobar, odgojen, nadaren, velikog srca”, “Hvala što nas učiš moralnim vrijednostima. Biti skroman i biti veliki čovjek”, samo su neki od komentara na mrežama.

Objava Baby Lasagna odlukom o donacijama oduševio građane: “Svaka čast, ovaj dečko vraća povjerenje u ljude” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

baby lasagna (395)donacija (20)eurosong (312)eurosong 2024 (185)eurovizija (65)Eurovizija 2024 (12)Glazba (551)Hrvatska (3371)