​Krčani se upoznali s kampanjom „Postani policajac/policajka“

riportal - prije 2 mjeseca - link

Kampanju „Postani policajac/policajka“ provodi Policijska akademija „Prvi hrvatski redarstvenik“ u suradnji s Policijskim upravama u sklopu koje se održavaju i Dani otvorenih vrata, testiranja vještina zainteresiranih osoba te razne druge aktivnosti, izvijestila je policija.

Jučer je na središnjem Trgu Vela placa u Krku održano predstavljanje kampanje „Postani policajac/policajka“.

Naime, Policijska postaja Krk je organizirala info punkt i pridružila se aktivnostima Gradskog društva Crvenog križa Krk koje se provode u povodu tjedna Crvenog križa.

Tako je policijska službenica za prevenciju kroz razgovor upoznala s aktualnom kampanjom i pozvala mlade da se odazovu na natječaj. Pri tome im je podijelila i brošuru s informacijama o natječajima te druge materijale kako bi saznali sve potrebne informacije o sudjelovanju na natječaju.

Info punkt je zainteresirao brojne građane, a posebno mlade srednjoškolce koji su željeli saznati više informacija o prijemu u policiju, odnosno o obrazovanju za policijske službenike.

Podsjećamo, kampanju „Postani policajac/policajka“ provodi Policijska akademija „Prvi hrvatski redarstvenik“ u Zagrebu u suradnji s Policijskim upravama u sklopu koje se održavaju i Dani otvorenih vrata, testiranja vještina zainteresiranih osoba te razne druge aktivnosti.

Detaljne informacije o Kampanji mogu se pronaći na mrežnim stranicama Policijske akademije.

The post ​Krčani se upoznali s kampanjom „Postani policajac/policajka“ appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

kampanja (16)krk (143)RIJEKA I PGŽ (955)