Obilježavanje Dana Prometne škole Rijeka i Dana otvorenih vrata

novilist - prije 2 mjeseca - link

Promišljen i predan rad s učenicima uvijek rezultira zavidnim uspjesima, a njima se Prometna škola, Rijeka može ponositi. Upravo obilježava Dan škole i  56. obljetnicu obrazovanja učenika u prometnim zanimanjima.

Povodom Dana škole učenici i nastavnici Prometne škole organizirali su niz događaja kojima su se predstavili ili će to tek učiniti u danima koji slijede.

U suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa, 8. svibnja na Korzu su prezentirali pružanje prve pomoći u prometu.

Školsko volontersko društvo organiziralo je prikupljanje namirnica i higijenskih potrepština za korisnike Socijalne samoposluge u Rijeci.

Već nekoliko godina zaredom Prometna škola nagrađuje najbolje učenike izletom pa su tako 10. svibnja najbolji učenici posjetili Memorijalni centar Lipa pamti i Zvjezdarnicu Višnjan.

Briga o okolišu uvijek je u  fokusu djelatnika i učenika Prometne škole pa je 12. svibnja provedena ekološka akcija čišćenja i uređenja školskoga okoliša, a pratila ju je i roštiljada za učenike i nastavnike.

U nastavku su sljedećega dana slijedile sportske igre u kojima su sudjelovali učenici svih razrednih odjela.

Posebnu pažnju dobit će i budući učenici i njihovi roditelji koji su pozvani na dan otvorenih vrata koji će se obilježiti 15. svibnja.

Humanitarna akcija Škole za Afriku održat će se 16. svibnja. Već tradicionalno će djelatnici i roditelji napraviti kolače za humanitarnu prodaju u holu Škole.

Revija najuspješnijih projekata i svečana završnica održat će se u petak, 17. svibnja 2024.

 

Objava Obilježavanje Dana Prometne škole Rijeka i Dana otvorenih vrata pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1246)