Ovog vikenda u Selcu Festival jagoda: “Budi sva osjetila”

novilist - prije 3 mjeseca - link

Ovog vikenda, u subotu i nedjelju, Selce će biti domaćin jednog od najslađih festivala – 14. Festivala jagoda. Kako ističu iz Turističke zajednice Grada Crikvenice, festival je to koji budi sva osjetila.

Dvodnevna manifestacija, osmišljena da privuče sve generacije, zadovoljit će najzahtjevnija nepca, okusne pupoljke i glazbene kriterije – sve to na trgu uz samo more, najavljuju iz TZG-a Crikvenice.

Cijeli vikend bit će u znaku tog slatkog voća, što znači da će se Selcem širiti opojni miris jagoda gdje god se zateknete.

Program ovogodišnjeg Festivala jagoda oba dana (u subotu i nedjelju) započinje u 10 sati prodajnom izložbom jagoda, slastica, proizvoda od jagoda i suvenira te dječjim programom.

U duhu ovogodišnjeg Eurosonga učenici OŠ Zvonka Cara – Područna škola Selce, rasplesat će posjetitelje poznatom melodijom “Rim Tim Tagi Dim”.

Kako dodaju iz TZG-a Crikvenice, posjetitelje očekuju i razna kreativna i ukusna pića od mnogima omiljenoga voća – jagode.

Bola od jagoda s acetom balsamicom i crnim paprom, strawberry gin tonic, rakija od jagoda, lokalna vina…, samo su dio ponude.

Sve će biti popraćeno glazbeno-zabavnim programom za djecu i odrasle, a posebno veseli činjenica da će u subotu, 18. svibnja, od 20 sati sve prisutne rasplesati i raspjevati popularna Zsa Zsa.

Nastupit će i Mažoretkinje Selce, zbor KUD-a Neven, VIS Bonaca, glazbeni sastav Skala, Trio Crikvenica i DJ Stiv.

Organizator Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator Udruga proizvođača jagoda Jagodni prsten, a pokrovitelji Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.

Objava Ovog vikenda u Selcu Festival jagoda: “Budi sva osjetila” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

crikvenica (115)Novi Vinodolski & Crikvenica (169)Rijeka & Regija (1221)