Proslava Dana Mjesnog odbora Svilno: Kotlić najbolje kuha ekipa HRT-a Rijeka

novilist - prije 3 mjeseca - link

 

 

RIJEKA – U povodu Dana mjesnog odbora Svilno danas su održani 2. Kotlić MO Svilno i 1. Novinarski kotlić MO Svilno u organizaciji tog mjesnog odbora i pod tehničkom organizacijom Vladimira Jurića. Mjesni odbor Svilno površine je 112,22 ha i ima 851 stanovnika, a druženje se održalo na sportskom igralištu u Svilnom pokraj JGL-a, gdje se tražilo mjesto više za parkiranje vozila.

Dragan Grgić, predsjednik tog mjesnog odbora bio je zadovoljan odazivom 15 ekipa, a novinarski kotlić bio je, u neku ruku, i međunarodni gastro show jer je nastupila i ekipa tršćanskog dnevnika Il Piccolo.

Ivan Biondić, Marko Filipović, Mirza Varmaz / Foto ANA KRIŽANEC

Organizator ovog kotlić natjecanja osigurao je kuharima meso, vodu, drva i okrijepu, a na kuharima bilo je samo da u nekih dva i pol sata zgotove kotlić i da ga ponude zainteresiranim mještanima, ali i žiriju koji je ocijenio najbolji kotlić. Ovaj događaj uveličao i gradonačelnik Rijeke, Marko Filipović, koji je bio zadovoljan rezultatima kuhanja. Naime, svi su mu nudili svoje uratke i tražili da im ocijeni uspješnost. Da je to teško, uvjerili smo se sami, ali ipak da smo ocjenjivali rezultate kuhanja, ne možemo zaobići izvrsne rezultate kolega iz Novog lista, koje je predstavljao Ivan Biondić, a pomagao mu je Mirza Varmaz. Uz to što su bili predstavnici Novog lista, obojica su stanovnici Svilnog. Iako bi mi ocijenili rezultate kotlića kolega iz Novog lista odličnim, žiri nije mislio tako i za apsolutnog pobjednika u obje kategorije proglasio je HRT-ov centar Rijeka.

Objava Proslava Dana Mjesnog odbora Svilno: Kotlić najbolje kuha ekipa HRT-a Rijeka pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1246)