Silente u Pogonu kulture: Raspjevani tulum za novu eru popularnog benda

novilist - prije 3 mjeseca - link

“Idemo ponoviti taj odličan Pogon”, najavili su iz benda prije subotnjeg koncerta u Rijeci.

Dubrovačka grupa Silente vratila se u Rijeku i dupkom napunila prostor Pogona. Publika je bila glasna i raspjevana, a odsvirali su i najnoviji hit “Sve da ima neki način”.

Foto galerija: Silente u Pogonu kulture Foto: Ana Križanec

Specifična petorka u velikom je stilu na binu izašla nešto poslije 21:30, a počeli su s pjesmom “Molim te, zapiši” s albuma prvijenca “Lovac na čudesa” koji je prošle godine proslavio desetu obljetnicu.

Uskoro su uslijedile energična Svila, Lovac na čudesa i Na istom mjestu, a brzo je na red došla i popularna “Sve što treba znat’ o ženi”, inače prva pjesma snimljena s novom pjevačicom Larom Viktorijom Ilić, koja je zamijenila dugogodišnju pjevačicu Doris Kosović.

Lara je vrlo brzo osvojila velike simpatije publike zbog izvanrednog glasa i mladenačke energije, a za nju u bendu kažu da im je dala novi polet i da je ovo neka nova era Silentea.

Jedna od pjesama za koju sam bend smatra da je među najboljima bila je “Idi”, koja je cijelu dvoranu pretvorila u more bljeskalica. Kao i najnovija dva spota, spot za pjesmu “Idi” režirao je riječki umjetnik Filip Gržinčić, s kojim Silente ima višegodišnju i uspješnu suradnju.

Frontmen Tibor Karamehmedović tijekom bisa je izveo i jednu pjesmu sa svog solo albuma “Požalit se nekom”, a grupa je završila koncert u velikom stilu svirajući nezaobilaznu “Tercu na tišinu”.

Sljedeći veliki koncert Silentea bit će na zagrebačkoj Šalati 29. lipnja.

Objava Silente u Pogonu kulture: Raspjevani tulum za novu eru popularnog benda pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (551)