Kako Baby Lasagna stoji na kladionicama večeras? Sustigla ga je Izraelka. Hoće li se u Eurosong ‘upetljati’ politika?

riportal - prije 3 mjeseca - link

Za Izraelku Eden Golan se predviđa da bi mogla dobiti najviše glasova publike na Eurosongu 2024.

Eurovizijske kladionice ne prestaju gorjeti, a naš Baby Lasagna se kao mogući pobjednik na Eurosongu 2024. i dalje nalazi na prvom mjestu. A kako Baby Lasagna stoji na ostalim kladionicama?

Naime, osim što postoje kladionice na kojima se predviđa mogući pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga, postoje i kladionice kojima se predviđa tko će dobiti najviše bodova žirija, a tko publike.

Izraelka je prestigla Baby Lasagnu

Ako gledamo glasove publike, Baby Lasagna je sve do četvrtka bio na prvom mjestu, a prvo mu je mjesto sada uzela Izraelka Eden Golan.

Glasovi publike:
Izrael: 54%
Hrvatska: 28%.

Najviše glasova žirija – Švicarska?

Što se tiče bodova žirija, kladionice predviđaju da će ih najviše dobiti Švicarska, a nakon Švicarske, Francuska i Italija. Baby Lasagna je na kladionicama ondje na četvrtom mjestu, a Izrael na petom.

Glasovi žirija:
Švicarska: 14%
Francuska: 27%
Italija: 8%
Hrvatska:7%
Izrael: 4%

Podsjetimo, Baby Lasagna se na Eurovizijskim kladionicama trenutno nalazi na prvom mjestu kao mogući pobjednik na Eurosongu 2024. te već dulje vrijeme drži tu poziciju.

Nalazi se na prvom mjestu s 43%, a Izraelka Eden Golan je na drugom mjestu s 22%., piše Danas.hr.

The post Kako Baby Lasagna stoji na kladionicama večeras? Sustigla ga je Izraelka. Hoće li se u Eurosong ‘upetljati’ politika? appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

baby lasagna (396)Eden Golan (9)eurosong (314)Glazba (551)Mozaik (696)