I Plenković je Baby Lasagni zaželio pobjedu: “Moje troje djece ga neprestano slušaju, s njim liježu i ustaju”

novilist - prije 3 mjeseca - link

Baby Lasagni čestitam na plasmanu u finale, večeras mu želim dobar nastup, uspješnu prezentaciju Hrvatske na Eurosongu, a kao i moje troje djece koja ga neprestano slušaju, s njim liježu i ustaju, nadam se i pobjedi.

Iako kad je Eurosong u pitanju s obzirom da ima mnogo lobiranja i regionalnih povezivanja nikad se ne zna. Pita li se publiku, a što je i najvažnije u njegovom poslu, sigurno bi pobijedio.

Istaknuo je to premijer Andej Plenković nakon što je iscrpno i vrlo temeljito, u društvu istarskog župana Borisa Miletića i njegovog zamjenika Tulia Demetlike te Ezia Pinzana, pročelnika županijskog UO za poljoprivredu, gradonačelnika Poreča Lorisa Peršurića, predsjednika Vinistre Luke Rossija, stranačkih kolegica Dubravke Šuice, Marije Vučković i Nikoline Brnjac te Marijane Petir kao i kolega predvođenih Antonom Klimanom obišao doslovno sve izlagače na jubilarnoj, 30. Vinistri što se do nedjelje održava u porečkoj sportskoj dvorani Žatika.

Posebno je zanimljiv bio susret premijera Plenkovića s Ivanom Jakovčićem koji je iz političkih voda prešao na vinsku scenu, pa tako i kao izlagač na Vinistri, dok je prigodom posjeta izložbenom prostoru Gianfranca Kozlovića primijetio kao je njegova malvazija prisutna širom Hrvatske, pa tako i na jučerašnjem skupu u Splitu kojem je nazočila i Ursula Von der Leyen, predsjednica Europske komisije.

Nakon Vinistre, premijer se otputio u posjet Valamaru kao i na stranački skup povodom skorašnjih europarlamentarnih izbora.

– Večeras smo još i u Delnicama, a očekujemo kako ćemo na lipanjskim izborima osvojiti više mandata nego na prošlima, te nastaviti uspješnu europsku politiku, kao što smo to činili i u proteklom razdoblju kad nam je suficit uplaćenih i iskorištenih sredstava bio veći od 14,5 milijardi eura, zaključio je Plenković koji okupljenim novinarima nije želio davati nikakve izjave po pitanju imena novih ministara, te općenito o sastavu nove Vlade. Osim što je još jednom ponovio kao Marija Vučković sigurno ima mjesto i u novoj Vladi, ali ne i u istom resoru jer kad bi ga zadržala mora bi promijeniti – stranku.

Objava I Plenković je Baby Lasagni zaželio pobjedu: “Moje troje djece ga neprestano slušaju, s njim liježu i ustaju” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Andrej Plenković (684)baby lasagna (396)eurosong (314)Glazba (551)Mozaik (696)