Na delničkom placu krenula prodaja sadnica četvrtkom

novilist - prije 3 mjeseca - link

Malo hladnije, ali bez padalina jutro jedva su dočekali žitelji Gorskog kotara kako bi mogli otići na tradicionalni plac četvrtkom.

Ovoga puta dodatna motivacija da sjednu u automobil, autobus ili pješice krenu prema zgradi Grada Delnica bila je ona da je krenula i prodaja sadnica cvijeća i povrća.

– Od četvrtka, 09. svibnja 2024. godine pa sve do daljnjega, svakog četvrtka biti će organizirana prigodna prodaja sadnica cvijeća i povrća na parkiralištu iza zgrade Grada Delnica.

Vrijeme prodaje svakog četvrtka je od 06:00 – 14:00 sati. Molimo sve sugrađane da na vrijeme uklone svoja vozila s parkirališta kako bi se prodaja mogla odvijati nesmetano – stoji u objavi KTD-a Risnjak, Delnice.

Foto Danijela Mihelčić

Lagani šušur, gužva mogla se primijetiti već prvoga dana kada se u okolici prodaje nije moglo naći parkirno mjesto, a prodavači nisu stali odgovarati na pitanja kupaca. Zadovoljni su bili svi, neki su kupovali naveliko, neki su s oprezom preračunavali kolika je sad cijena sadnice kad je u eurima.

Bilo je i onih koji su bili u izvidnici te koji će zapravo idućeg puta kupiti što im treba. Nakon obavljenog šopinga ili promatranja, pala je i kakva kava na terasama delničkih kafića- prevrtale su se goranske aktualnosti, ali se i saznalo tko je posadio krumpir, a tko još čeka!

Objava Na delničkom placu krenula prodaja sadnica četvrtkom pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Delnice (54)Gorski Kotar (184)Rijeka & Regija (1230)