DEVET MEDALJA ZA BK DUBROVNIK Najbolja Lea Burazor s osvojenih pet

dulist - prije 7 sati - link

Četvrto kolo Hrvatskog kupa za podmladak igralo se u Čakovcu proteklog vikenda. Badmintonski klub Dubrovnik nastupio je s devet igrača, a s isto toliko osvojenih medalja igrači su se vratili doma.

Prvo ime kluba, a i cijelog turnira bila je Lea Burazor koja je osvojila pet medalja. Zlatom se okitila u pojedinačnoj konkurenciji do 15 i 17 godina, dok je sa svojim suigračem Lovrom Matovinom iz Koprivnice osvojila tri medalje u mješovitim parovima. Srebro su osvojili u konkurenciji do 15 i 17 godina, a broncu u kategoriji do 19 godina.

U konkurenciji poletaraca do 11 godina igrači BK Dubrovnik, osvojili su dvije parske brončane medalje. To su ujedno i prve medalje za najmlađe igrače. U muškoj konkurenciji broncu su osvojili Niko Zvone i Jakov Kralj, dok su u ženskoj konkurenciji broncu osvojile Mara Biočić i Nina Grbavac.

U konkurenciji mješovitih parova do 17 godina zlato je osvojila Karla Iva Vuletić sa svojim suigračem Filipom Kosom iz Koprivnice.

U uzrastu do 19 godina Lučia Galjer je osvojila srebro u pojedinačnoj konkurenciji, dok je Erika Konjuh bila na korak do medalje pojedinačno i u mješovitim parovima. U obje konkurencije izgubila je tijesno mečeve za brončanu medalju, te zauzela 4. mjesto.

bk dubrovnik006
bk dubrovnik007
bk dubrovnik008
bk dubrovnik009
bk dubrovnik001
bk dubrovnik002
bk dubrovnik003
bk dubrovnik004
bk dubrovnik005

Foto: BK Dubrovnik 

pročitaj cijeli članak

Sport (10765)