Zlatan Ibrahimović otvoren o ženama, neke je iznenadio: ‘Ma to je bolje od zabijanja golova’

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Zlatan Ibrahimović je u karijeri na terenu zabio puno golova, po podatku Transfermarkta, bilo ih je 496 službenih u klupskim nastupima i još 62 u dresu švedske reprezentacije, a nakon što je puno i često tresao mreže, bivši napadački as s terena malo se otvorio i o drugom aspektu svoje ‘efikasnosti’, onom sa ženama s kojima je bio u vezi ili barem u kratkoj ljubavnoj avanturi.

Dok je gostovao kod Piersa Morgana, poznatog britanskog televizijskog voditelja s iskustvom u SAD-u, Ibrahimović je kazao da su mu avanture u krevetu bile draže od zabijanja na terenu.

Kako Zlatan tvrdi, intimni odnosi sa ženama su bolji nego golovi, a za sve koji gledaju drugačije imao je i posebne riječi.

‘Nisu dobri u krevetu’

“Tko god misli da spavanje sa ženom nije bolje nego zabijanje na terenu, takvi imaju nekakav problem u krevetu”, kazao je Zlatan u razgovoru s Piersom Morganom.

Ove riječi poslužile su za najavu cijelog intervjua, a Zlatan bez puno ‘kočnica’, bez cenzure, bit će objavljen u četvrtak.

Kakve je sve avanture Zlatan imao sa ženama i koliko ih je prošao, zna on sam, a što se terena tiče, zabijanja golova više nema otkako se oprostio u dresu Milana na završetku prošle sezone.

Milanu se vratio nedavno, ali samo na treningu, u situaciji u kojoj je donedavnim klupskim suigračima trebalo podizanje poslije izgubljenog gradskog derbija protiv Intera.

Ljubav prema nogometu je očito još tu, ne može se udaljiti previše od lopte, no kako tvrdi, zabijanje golova za Zlatana ipak nije najveći užitak…

Ljubavna priča Zlatana Ibrahimovića i Helene Seger: ‘Vidjela sam zlatni sat i njegov veliki nos’

Objava Zlatan Ibrahimović otvoren o ženama, neke je iznenadio: ‘Ma to je bolje od zabijanja golova’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

nogomet (1819)Sport (7418)