(VIDEO) RONALDO SE POČASTIO NAJNOVIJIM MODELOM IZ RIMČEVE FIRME! Platio ga je osam milijuna eura i onda napravio scenu na ulici

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Cristiano Ronaldo konačno je pokazao svoj novi Bugatti Centodieci, jednim od najekskluzivnijih automobila na svijetu, a vlasnik Bugattija je poznati Hrvat – Mate Rimac.

Portugalac je ogroman obožavatelj superautomobila, a najnovija jurilica dostavljena mu je prije mjesec dana u Saudijsku Arabiju, u kojoj trenutačno igra za Al Nassr.

Pojava Ronalda, i to u automobilu koji košta čak 8 milijuna eura i kakvih je samo 10 na svijetu, izazvala je ludnicu na madridskim ulicama i mnogi fanovi jednog od najboljih nogometaša u povijesti su pohrlili prema njemu kako bi se fotografirali.

Skupa “igračka”

Najnoviji model Bugattija, francuske tvrtke koja je odnedavno dio tvrtke Bugatti Rimac u vlasništvu Mate Rimca, vrijedan je dakle osam milijuna eura i samo ih je deset na svijetu.

 

Radi se o automobilu s W16 motorom zapremnine osam litara i 1600 konjskih snaga, a maksimalna brzina mu je elektronski limitirana na 380 kilometara na sat.

Portugalčeva kolekcija automobila dosad je vrijedila 30 milijuna eura, a nakon što je u garažu parkirao i Centodieci, vrijednost kolekcije narasla je na gotovo 40 milijuna eura. Nije mu ovo jedini Bugatti u toj skupocjenoj garažai. Osim Centodiecija već od prije ima i modele Veyron Gran Sport Vitesse i Chiron.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Registro Español (@hoymatriculado)

pročitaj cijeli članak

nogomet (2041)Sport (8201)