(VIDEO) OSTALI SU LEŽATI U LOKVAMA KRVI: Navijačke skupine u brutalnom sukobu na auto cesti

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Nažalost svjedoci smo sve većeg nasilja između navijačkih skupina, a scene zaista uznemirujućeg nasilja dolaze nam iz Brazila, gdje su se na auto cesti sukobile dvije navijačke skupine.

Navijači Cruzeira pod imenom “Mafia Azul” i Palmeirasa “Mancha Verde”, pratili su svoje nogometaše na gostovanja, a kako su im se putevi sreli na auto cesti odlučili su iskoristiti priliku.

Sukob, za koji se pretpostavlja da je bio dogovoren dogodio se baš na samoj auto cesti, a sudjelovalo je više desetaka ljudi s jedne i druge strane.

Lokve krvi

U ovom sukobu u kojem su se koristile palice, mačete, komadi cijevi i tko zna što još ne, gore su prošli navijači Palmeirasa, a na videu, koji je upozoravamo uznemirujućeg sadržaja, vidi se puno krvavih glava.

Također vođa navijača Palmeirasa “Manche Verde” bio je uhvaćen od strane suparničkih “Mafia Azul” i kako se vidi na snimci muškarac nije baš najbolje prošao.

Objava (VIDEO) OSTALI SU LEŽATI U LOKVAMA KRVI: Navijačke skupine u brutalnom sukobu na auto cesti pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

nogomet (1759)Sport (7812)