(VIDEO) LEGENDARNI ENGLEZ ODUŠEVIO GRAĐANE: U redu čekao satima kako bi odao počast Kraljici

dnevno - prije 3 mjeseca - link

Englezi su u velikom broju došli pred Buckinghamsku palaču, gdje su u tisućama čekali satima kako bi iskazali posljednju počast preminuloj Kraljici Elizabeti II.

Novinari raznih medijskih kuća prate danima već događaj oko smrti Kraljice i tako su bili i među okupljenim mnoštvom koje je došlo na ispraćaj, a među njima su zatekli i jedno poznato lice.

Naime, među ljudima koji strpljivo čekaju trenutak kako bi odali počast preminuloj Elizabeti II bio je i legendarni David Beckham, koji je mirno u redu sa zemljacima čekao da dođe do odra.

Svi smo zajedno

Naravno novinarka je zastala i popričala kratko s Beckhamom koji je rekao:

“Svi želimo danas biti zajedno kako bi proslavili nevjerojatan život naše Kraljice, to je iskustvo koje moramo zajedno podijeliti i danas smo svi zajedno ovdje i zajedno jedemo sendviče, krafne, pijemo kavu”, rekao je Beckham a onda se ubacila jedna od osoba koja je čekala zajedno s Davidom u redu te je odala veliko priznanje njemu da je tamo zajedno sa njima.

Novinarka BBC-a je potom upitala Beckhama koliko je stoji u redu, na što je David odgovorio zajedno s ostalima 12 sati.

Kako je Beckham imao problema s koljenima tijekom karijere novinarka ga je upitala kako su mu koljena, na što je David odgovorio:

“Koljena su dobro, ali leđa i stopala bole”, a video kako je Beckham s ostalim građanima čekao odati počast Kraljici pogledajte OVDJE.

 

Objava (VIDEO) LEGENDARNI ENGLEZ ODUŠEVIO GRAĐANE: U redu čekao satima kako bi odao počast Kraljici pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Sport (7850)Sportstyle (30)