Tuga je jednostavno bila nepodnošljiva: Massimova kći odselila iz Hrvatske i odlučila početi od nule

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Udovica Massima Savića, Eni Kondić, otkrila je da se njihova kći Mirna preselila u Oslo s dečkom Igorom te da Božić planira provesti kod njh u Norveškoj.

“Ja sam nečija majka, kći, teta, sestra, prijateljica, kuma. Svi ti ljudi me jako vole, paze i strepe. Jer, u početku sam bila potpuno izgubila volju za životom, stvarno jesam. Puno su mi pomogli. Moja kći i njezin dečko žive u Oslu, tamo ću biti za Božić. Brat i nećaci su u Italiji i često s prijateljicom idem k njima. Otac mi je u Zadru pa i tamo provodim vrijeme. Stalno me netko motivira da živim dalje. A kako moj dan izgleda, teško je reći. Može krenuti normalno, nekad prođu i dva-tri dana da stvari budu u nekakvom ritmu, ajmo reći jednostavnog i normalnog, a onda uđem u afekt tuge” izjavila je Eni za Gloriju.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

‘Život se nekad grubo i gorko poigra s nama’

Podsjetimo,  6. lipnja ove godine, upravo na Massimov rođendan, supruzi našeg prerano preminulog pjevača, uručen Porin za životno djelo. U zagrebačkom HNK, gdje se javnost i oprostila od njega na komemoraciji prije samo pola godine, još jednom mu je iskazana zaslužena počast.

‘UŽIVATI U TOM ZADOVOLJSTVU’: Massimo je za života spoznao važnu stvar, otuda i tajna njegova uspjeha

“Primiti nagradu za životno djelo trebao bi biti jedan od najsretnijih trenutaka u životu. Nažalost ovaj Porin za životno djelo stiže u krivo vrijeme i primaju ga krive ruke. Da je došao za nekih 20 godina i da su ga primile Massimove ruke tada bi zasigurno to bio jedan od najsretnijih trenutaka u njegovom i mom životu. I znam da bi nedugo nakon toga Massimo opet pokazao zašto ga toliko zaslužuje. No život se nekad grubo i gorko poigra s nama pa sreća i tuga zamjene mjesta. Uz svu tu tugu, ipak, danas je najjači osjećaj u meni – ponos, hvala vam”, rekla je Eni dok je od Nikše Bratoša primala Porin. Bratoš je bio Massimov prijatelj i dugogodišnji suradnik istaknuo je kako je ovaj Porin zajednički naklon našem velikom glazbeniku.

MASSIMO OSTAVIO SOBU U TEŠKOM NEREDU: ‘Svo to voće bilo je po krevetu i cili mini bar ispražnjen’

’33 godine živjela sam na izvoru umjetnosti’

Eni je u istom intervjuu otkrila kako se 33 godine budila pored izvora umjetnosti.

“Ja sam se 33 godine jutrom budila i noću zatvarala oči na izvoru rijeke umjetnosti. I ta me rijeka oplakivala iz dana u dan. Nikad mi nije bilo dosadno. Meni je moj Makso pružio i mir i strepnju, i ljubav i ljutnju… Sve mi je pružio. Ništa ne bih mijenjala, ni sekunde. U 33 godine zajedničkog života imali smo jednu bračnu krizu iz koje smo izišli s jednim znanjem više. A to je bilo najgore što nam se može desiti, da ostanemo jedno bez drugoga. Dok smo zajedno, sve ćemo riješiti. Ja sad živim kaznu Božju, ali živim…”, naglasila je.

Objava Tuga je jednostavno bila nepodnošljiva: Massimova kći odselila iz Hrvatske i odlučila početi od nule pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Magazin (3899)Showbiz (1439)