TRAŽI SE VISOKO MOTIVIRAN I KRVOLOČAN KANDIDAT: Grad nudi plaću od milijun kuna godišnje

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Gradonačelnik New Yorka Eric Adams ovih dana objavio je oglas u kojem grad traži osobu koja će se boriti protiv jednog od najvećih problema grada, a to su glodavci.

U oglasu se navodi kako se traži “direktor za mitigaciju glodavaca”, iako se sada mnogi šale kako se zapravo traži “car štakora”.

“Idealan kandidat je visoko motiviran i donekle krvoločan, odlučan sagledati sva rješenja iz različitih kuteva, uključujući poboljšanje operativne učinkovitosti, prikupljanje podataka, tehnološke inovacije, upravljanje otpadom i masovno klanje”, stoji u oglasu, kako prenosi News Sky.

Godinama se bore s štakorima

Izabrani kandidat će godišnje dobiti između 850 i milijun i 200 tisuća kuna (120 do 170 tisuća dolara).

New York se već godinama bori s najezdom štakora, a u posljednje je vrijeme problem van kontrole jer se prijavljuju mnogi slučajevi ovih glodavaca na ulicama i u parkovima.

Adams i gradska uprava u potrazi su za osobom koja će postati javno lice istrebljenja štakora, kao i edukacije javnosti.

Od kandidata se očekuje posjedovanje dobrih komunikacijskih vještina, istančanog smisla za humor i “čelnog vodstva, korištenjem praktičnih tehnika za istrebljenje glodavaca s autoritetom i učinkovitošću”.

Objava TRAŽI SE VISOKO MOTIVIRAN I KRVOLOČAN KANDIDAT: Grad nudi plaću od milijun kuna godišnje pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Svijet (1478)Vijesti (12408)