Top 5 najglupljih dijeta koje vam neće pomoći da smršavite

Kad se osvrnemo na tužnu, neuspjelu povijest dijeta, pala mi je na pamet jedna stvar: “koji k…c.” Sama dijeta je stvarno glupa, s obzirom na činjenicu da je većina, ako ne i sve, neodrživa. Ako izrežete cijelu skupinu namirnica, na kraju ćete se okliznuti i jesti iz spomenute zabranjene grupe hrane ILI toliko žudite za tim da ćete puzati nazad bez samokontrole ili dostojanstva. Isto za svaku dijetu koja juhu smatra vašim sada jedinim izvorom hrane. Učini si uslugu i jedi ZDRAVO bez ograničavanja na luda, čudna sranja.

1. Dijeta od trakavica


U današnjim batshit ludim vijestima saznali smo da je doslovno postojala dijeta od trakavica. Još u viktorijansko doba, kada je najveći ženski problem bio

uklapanje u steznik i pretvaranje da ga ne zanima lupanje supruga, neki su medicinski stručnjaci zaključili da je gutanje proklete trakavice odgovor na dosadnu bucmastost. Ne bismo trebali objašnjavati zašto je ovo užasna ideja, ali da, jest. Da se tome doda, ljudi još uvijek kupuju kapsule s jajima trakavica iznutra / piju vodu iz slavine u Meksiku s namjerom. Zemlja Matildi: Ovo je stvarno jebeno glupo. Zašto ne radi? Budući da prokleta trakavica živi u vašim jebenim crijevima, jede svu vašu hranu, može rezultirati pothranjenošću, I da, možete umrijeti.

2. Dijeta od juhe od kupusa
Bilo koja dijeta koja doslovno jede jednu hranu dulje vrijeme užasna je prokleta ideja. Možete li zamisliti koliko ćete se ludo osjećati 7. dana jedući kupusovu juhu? Ne zvuči ni apetitno. Da, povrće je dobro za vas, ali ako jedete samo juhu od kupusa, izgubit ćete tonu kilograma, a zatim ga odmah dobiti natrag kad prestanete s dijetom. Sljedeći.

3. Dijeta grejpa
Kao što je slučaj s brojem 2 na listi, jesti samo grejp dulje vrijeme užasna je, grozna ideja. Možete li uopće zamisliti svoju novu odbojnost prema citrusima nakon nekoliko dana ovog sranja? Da, trebali biste u prehranu unositi stvari poput grejpa – sranje, imajte svako jutro po jedan za sve do čega nam je stalo. Ali ako nastavite svaki obrok zamjenjivati ​​ovim kiselim voćem, dugoročno ćete propasti. Priželjkivat ćete odrezak, voćne grickalice i sve ugljikohidrate. Također ako ste na tableti, to bi moglo pojebati vaše lijekove i mogli biste završiti trudni. SAMO RECI NE.

4. Cigaretna dijeta
Ovo zvuči kao tema iz filma Mad Men. Očito su se davne 1920-ih duhanske tvrtke počele gurati štapiće protiv raka kao sredstvo za kontrolu apetita. Nikotin zapravo potiskuje vaš nagon za jelom, ali po cijenu odvratnog mirisa odjeće, kose i ruku. Vrijedi li rak pasti nekoliko kilograma? Ići ću s ne na ovaj.

5. Zračna dijeta
Ne mogu vjerovati ni da se moram pozabaviti ovim, ali, stvar je u tome. Vjerojatno je započela Gwyneth Paltrow i njezin bezbožno usrani GOOP blog (Hej, Gwyneth – hoćeš li ići naprijed i ukinuti taj post od jaja iz vagine? Ne? Cool). Kako to radi? Dijeteti doslovno sjede s praznim tanjurićem, vilicom i prave se da jebeno jedu. Hm, ne mogu smisliti brži način da a) izgladnimo i b) razvijemo ključni poremećaj prehrane. Čovjek i betch ne žive samo na zraku i sunčevoj svjetlosti. Treba biti nachos i čokolada. Kad bolje razmislim, svatko tko to čini vjerojatno ima veliku budućnost u oponašanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *