SKIDANJE MASNIH NASLAGA S TRBUHA BEZ VJEŽBI? Stručnjaci smatraju da se odgovor nalazi tamo gdje ga najmanje očekujete

dnevno - prije 3 mjeseca - link

Ako se mučite s masnim naslagama na trbuhu, a želite ih se otarasiti bez vježbanja, rješenje bi se moglo kriti tamo gdje ga najmanje očekujete.

Doručak je najvažniji obrok u toku dana, to znaju sve generacije, pa je suvišno reći da ga ne treba izbjegavati ni kada ste na dijeti. Stoga se postavlja pitanje što treba doručkovati kada želite smanjiti obujam struka. Odgovor bi mogao biti i više nego jednostavan – jaja.

Tako je barem pokazalo jedno istraživanje, a razloga bi moglo biti nekoliko.

Doručak bi trebalo da bude obrok bogat proteinima koji će vas držati sitim do ručka. Stručnjaci preporučuju da bi pri prvom obroku trebalo da unesemo 20 g proteina, a jedno jaje ima čak 6 g proteina.

Kada ste gladni i želite svom organizmu pružiti najbolje, ali ne i unijeti previše kalorija, skuhajte jaja. Ona se brzo pripremaju, mogu vam biti savršen doručak, ali i hranjiva užina.

Ako želite balansiran i niskokaloričan međuobrok, pojedite jedno kuhano jaje (78 kalorija) i jednu jabuku (80 kalorija). Ta će vas kombinacija zasititi pa nećete posezati za nezdravim grickalicama.

Objava SKIDANJE MASNIH NASLAGA S TRBUHA BEZ VJEŽBI? Stručnjaci smatraju da se odgovor nalazi tamo gdje ga najmanje očekujete pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Zdravlje (268)