‘RUŽNA JE K’O SMRT!’ Ella Dvornik se podvrgnula novom zahvatu, pratiteljica upitala zašto i dobila ekspresan odgovor

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Influencerica Ella Dvornik na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko InstaStoryja u kojima je otkrila da se podvrgnula novom zahvatu, a na pitanje zašto, jednoj je pratiteljici dala vrlo kratak i jasan odgovor.

Naime, ponekad se dogodi da tetovaže nakon nekog vremena jednostavno više ne izgledaju dobro ili da nakon nekog vremena shvatimo da nam se ne sviđa no što nam je utisnuto u koži. Upravo to dogodilo se i Elli te se odlučila podvrgnuti zahvatu uklanjanja tetovaže koju ima na leđima.

“Dakle, ovo je tetovaža prije skidanja. Crveno je okolo jer vam namažu kremom koja vam malo utrne područje i drži se nekih 15-ak minuta”, napisala je Ella u opisu Storyja.

Foto: Instagram

“Možeš li s nama podijeliti razlog zbog kojega si odlučila ukloniti tetovažu, a Ella je odmah odgovorila:

“Pa ružna je kao smrt. Nema drugog razloga”, poručila je influencerica.

Foto: Instagram

Inače, Ella na leđima ima još jednu tetovažu koju je dala napraviti još 2011., a proteže se po gotovo cijelim leđima. Riječ je o tetovaži koju je posvetila prerano preminulom ocu Dini Dvorniku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Oduvijek sam voljela ovaj crtež. I moj otac također. On je vjerovao da crtež predstavlja reinkarnaciju. Teško je objasniti zašto jer crtež na prvu djeluje malo morbidno, ali poanta umjetnosti je upravo u tome da vidiš ono što želiš vidjeti. On je u tome vidio nešto pozitivno, dok je drugima crtež bio uznemirujuć. Dijete ne umire, nego se zapravo rađa’ – napisala je i nastavila: “Bila sam fascinirana tim njegovim načinom razmišljanja i nakon što je umro odlučila sam to tetovirati, njemu u čast. Crtež je inače jedan od ranijih radova nevjerojatnog umjetnika pod imenom Lonacpot, i napravljen je dok smo još zajedno išli u srednju školu. Tetovaža još nije gotova i želim ju dovršiti kako treba. Divno je biti živo platno koje predstavlja troje nevjerojatnih ljudi. Mog oca, mog frenda i odličnog tattoo majstora pod imenom Xeno… Moj život, na mojoj koži”, napisala je jednom prilikom na Instagramu.

Objava ‘RUŽNA JE K’O SMRT!’ Ella Dvornik se podvrgnula novom zahvatu, pratiteljica upitala zašto i dobila ekspresan odgovor pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Magazin (2904)Showbiz (725)