RED GLAMURA, RED ZABAVE: Dodijeljena je još jedna Večernjakova ruža, evo tko je sve trijumfirao

dnevno - prije 2 mjeseca - link

U petak navečer održan je medijski spektakl godine, Večernjakova ruža koju su vodile Barbara Kolar i Daniela Trbović. Zanimljivo je da su se ove kultne voditeljice u istoj ulozi našle i prije četiri godine.

Nagrade su dodijeljene u osam kategorija, a trijumfirali su samo najbolji, pa krenimo redom. Tv osoba godina je Mojmira Pastorčić, dok je radijska osoba godine Mario Lipovšek Battifiaca. Tv emisijom godine proglašen je ‘Dnevnik Nove tv‘, dok je nagradu za glumačko ostvarenje dobio Goran Marković.

Foto: Screenshot/ HRT

Radijska emisija godine bila je ‘Purgeraj‘ radio Sljemena, dok je nagrada za glazbenika godine otišla u ruke Matije Cveka. Novo lice godine je Lucija Judnić, novinarka HRT-a, a digitalnu ružu godine dobila je serija ‘Outsiders‘.

Na velikoj pozornici nastupali su: Prljavo kazalište, Matija Cvek, Dino Jelusić, Jelena Rozga, Vili i debili te Toni Cetinski, dok smo među prezenterima vidjeli Duška Ćurlića, Sandija Pega, Sandru Bagarić, Asima Ugljena i Stjepana Vukadina.

Večernjakovu ružu redateljski je potpisao Tihomir Žarn, dok je za scenografiju bio odgovoran glazbenik i scenograf Ivica Propadalo.

pročitaj cijeli članak

Magazin (3109)Showbiz (1034)