‘RAZLIKA SE VIDI, NAPOKON JE OPRALA KOSU!’ Ella se pohvalila potpunom promjenom frizure: ‘Lakše mi je održavati kraću’

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Pratiteljima Elle Dvornik uistinu nikada nije dosadno – uvijek aktivna Ella, osim što neprestano objavljuje novi sadržaj, daruje svoje pratitelje i iskreno progovara o mnogim temama, vrlo često iznenađuje promjenama svog izgleda.

Otkako smo Ellu upoznali još kao tinejdžericu, do danas smo navikli na brojne različite frizure, a i sama je više puta istaknula kako smatra da je dosadno uvijek biti isti te da u tome vidi zabavu. Omiljena influencerica još jednom se odlučila na takvu promjenu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Kako sam sada ponovno u treninzima, lakše mi je održavati kraću kosu, ali s ljetom očekujte ponovo grivu! Sada sam u fazi njegovanja kose i napravili su mi brutalni tretman. Razlika je vidljiva odmah! Ton sam svjetlija, bakrenija. Eto, svi koji ste se zaželjeli malo crvene Elle, ostvarila vam se želja.

Naravno, Ella je pokupila mnoge lajkove i komplimente. “Zar je moguće da ti baš svaka boja i dužina stoje”, “Ovo ti je top”, “Izgledaš predobro”, “Odlično ti stoji”, pohvalili su je mnogi. Jedna se pak pratiteljice odlučila našaliti pa je malo “bocnula” Ellu: “Razlika je vidljiva odmah jer je Ella napokon oprala kosu.” Ella je u svom tonu odgovorila pratiteljici: “Zapratite me za više trikova.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Podsjetimo, nedavno je Ella svoje pratitelje iznenadila na posve drugačiji način. Nekoliko je dana objavljivala provokativne fotografije i izazvala brojne reakcije. Unatoč silnim komplimentima, našli su se i oni koji su joj prigovorili kako joj ne priliči. “Svaka čast lijepa si, ali si ipak majka i to dvoje djece djevojčice. Nije baš neki primjer ali ti na tome ‘zarađuješ’ pa ok”, poručila joj je jedna razočarana pratiteljica.

Međutim, Ellu takvi komentari nikada nisu sputavali, baš suprotno. Unatoč njima, Ella je objavila još nekoliko fotografija u istom “tonu”, a u nekoliko je navrata morao reagirati i sam Instagram, procijenivši ih neprimjerenim sadržajem.

pročitaj cijeli članak

Magazin (2987)Showbiz (944)