Rakitić poludio na suđenje: ‘Činilo se da svaki put kad dođu do kaznenog prostora dobiju jedanaesterac’

narod - prije 2 dana - link

Sevilla je na startu Lige prvaka odigrala 1:1 sa Salzburgom, ali utakmicu su obilježila čak četiri jedanaesterca dosuđena u prvom dijelu – tri za Salzburg i jedan za domaću momčad. Ivan Rakitić je realizirao jedanaesterac za Sevillu, a mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić je zabio jedan i promašio jedan za austrijsku momčad.

“Ovo je jako neobična utakmica. Tri jedanaesterca imate dosuđena u korist suparnika, imate igrača manje 40 minuta… Morate biti zadovoljni bodom u takvoj situaciji. Čak smo bili bliži drugom golu od njih. Nedopustivo je napraviti tri jedanaesterca u Ligi prvaka”, rekao je Rakitić pa kritizirao suca.

“Dobro smo otvorili utakmicu, a onda su oni došli do jednog jedanaesterca. Pa drugog… Već treći je bio za umrijeti od smijeha. Danas smo srušili rekord. Četiri jedanaesterca u 36 minuta. Nikad se to nije dogodilo. Teško je objasniti što se dogodilo. Činilo se da svaki put kad dođu do kaznenog prostora dobiju jedanaesterac”, kaže.

Objava Rakitić poludio na suđenje: ‘Činilo se da svaki put kad dođu do kaznenog prostora dobiju jedanaesterac’ pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

ivan rakitić (7)sevilla (7)Sport (2538)