Pucnjava kod Karlovca: Jedna osoba ubijena, jedna ranjena, specijalci svladali napadača

narod - prije 2 mjeseca - link

SPECIJALCISPECIJALCI

Na Lemić Brdu nedaleko Karlovca u petak navečer došlo je do obračuna u kojem je jedna osoba ubijena. Zločin je počinjen iz vatrenog oružja, a ljudi svjedoče da su čuli pucnje iz automatskog oružja.

Policija je brzo opkolila područje, stigla je i hitna, no ranjenom muškarcu nisu mogli prići jer počinitelj nije bio pod kontrolom policije, javlja Jutarnji list.

Policija je potvrdila da je u u sumanutom pohodu ubijen stariji muškarac, a još jedna osoba je teško ranjena.

Počinitelj je također stariji muškarac koji je, nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko, i uhićen u 20.25 sati.

Poznat je i identitet počinitelja, osoba je s Lemić Brda, svjedoci javljaju da je želio zapaliti i vlastitu kuću. Svjedoci kažu da je u svom sumanutom pohodu pucao iz puškomitraljeza.

O svemu se oglasila i policija.

“Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije”, objavila je policija.

Objava Pucnjava kod Karlovca: Jedna osoba ubijena, jedna ranjena, specijalci svladali napadača pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska (1974)Izdvojen članak (82)Karlovac (19)pucnjava (9)