Prvi humanitarni Bal obrtnika PGŽ održat će se krajem ožujka u Opatiji. Modnu reviju će nositi sami obrtnici!

riportal - prije 2 mjeseca - link

Obrtnici Primorsko-goranske županije su spremni za najvažniju noć u godini

Prvi Bal obrtnika održat će se u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner u Opatiji 31. ožujka s početkom u 19:30 sati u organizaciji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije.

Ovaj jedinstveni događaj okupit će obrtnike iz cijele regije, a vrhunac večeri bit će dodjela nagrada zlatnim, platinastim i dijamantnim obrtima. Nagrađeno će biti više od 60 obrta koji postoje više od 50 godina, od čega čak 7 koji imaju više od 75 te 6 obrta koji imaju više od 100 godina.

Humanitarna nota

Ovaj događaj nije samo prilika za slavlje, već ima i humanitarnu notu, poručuju iz Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Dio prihoda od prodaje ulaznica, kao i sredstva koja se prikupe putem sponzorstava, bit će donirana za opremanje praktikuma Srednje škole Delnice, Drvodjeljske i strojarske škole Rijeka te Obrtničke škole Opatija. Na taj se način želi pomoći u osiguravanju adekvatnih uvjeta za edukaciju i praktični rad učenika obrtničkih zanimanja.

Modna revija kreatora obrtnika

Jedan od dijelova večeri bit će spektakularna modna revija kreatora obrtnika koju će nositi sami obrtnici, a u čemu će pomoći obrtnici krojači, frizeri i kozmetičari, članovi Obrtničke komore Primorsko-goranske županije.

Kreativnost obrtnika sjedinit će se s modom i stvoriti nezaboravni doživljaj za sve prisutne.

Ante Gelo bend te mladi vrhunski pjevači Alen Đuras, Iva Ajduković i Vjeko Ključarić pobrinut će se za odličnu glazbu i zabavu tijekom večeri. Voditeljica ćebiti Iva Pavletić Crnić, nominirana za Zlatni Studio.

Svi zainteresirani ulaznice mogu kupiti putem sustavu Mojekarte.hr, kao i u svim Udruženjima obrtnika i Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije.

The post Prvi humanitarni Bal obrtnika PGŽ održat će se krajem ožujka u Opatiji. Modnu reviju će nositi sami obrtnici! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Opatija (34)RIJEKA I PGŽ (180)