PROPAO NAJVEĆI MEČ STOLJEĆA: Razlog su preveliki zahtjevi za honorarom, spominjao se i jedan Hrvat

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Iako se dugo pričalo o tome sada je potvrđeno. Jutros su stigle vijesti kako se meč između Oleksandra Usyka i Tysona Furya neće dogoditi, a razlog je naravno novac.

Fury je imao nestvarne zahtjeve te je Usyku i njegovom timu jednostavno bilo dosta. Usyk je pristao i na to da Fury odnese 70 posto honorara, Fury je išao dalje i nije namjeravao stati.

Sve je komentirao i Alex Krassyuk, Usykov promotor: “Osjećali smo da nakon što je Usyk pristao na 70/30 raspodjelu, Fury je htio na njega staviti sedlo i jahati ga kao konja. To nije pravedno. Mislim, Usyk je prihvatio raspodjelu od 70/30. Bio je lojalan i htio je tu borbu. Borba nije oko Tysona Furya nego oko WBC pojasa koji ima. Tyson je pokušao izbjeći ovu borbu i stavljao je toliko prepreka da se dogodi‘‘

Prevelike razlike

Naravno, spreman odgovor je imao Frank Warren, Furyev promotor: “Jedino što sam čuo od njega jest službeni mail u kojem je napisao kako se Usyk i njegov tim povlače iz pregovora. Klauzula o revanšu zna biti teška stvar jer je Tyson to već jednom potpisao protiv Wildera, a to je blokiralo meč protiv Anthonyja Joshue.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tyson Fury (@tysonfury)

Zatim je nastavio: “Znate zašto žele tu klauzulu? Jer je to veliki novac dvaput. Taj novac neće dobiti od Filipa Hrgovića, Joea Joycea i Daniela Duboisa.”

‘‘Iz naše perspektive, borba se neće dogoditi 29.4. Možda se neko čudo dogodi, ali ja sam iskren i ne igram igrice. Usykov kamp je završio‘‘ jasna je poruka.

pročitaj cijeli članak

nogomet (2041)Sport (8175)