POZNATI NOGOMETAŠ JE DUŽAN HRVATSKOJ! Savezu duguje oko dva milijuna eura

dnevno - prije 1 mjesec - link

Hrvatska Davis cup reprezentacija izborila je glavni ždrijeb ovogodišnjeg Davis cupa pobjedom protiv Austrije u Rijeci. Prošle godine stigli smo do polufinala i tijesno izgubili od Argentine.

Hrvatski teniski savez još uvijek nije dobio novce za igranje polufinala. Duguje nam međunarodna teniska organizacija, ITF, i to dva milijuna dolara.

Igralo se u Malagi, što je dio reforme tog natjecanja, koju je uvela tvrtka Kosmos, od prije nekoliko godina vlasnik Davis Cupa. A osnivač Kosmosa bivši je Barcelonin nogometaš Gerard Pique.

Piqueova firma kasni

Partnerstvo Kosmosa i ITF-a je pred krahom baš zbog neispunjavanja financijskih obveza Piqueove tvrtke. A tu su kolateralne žrtve i HTS i naši tenisači kao i ostale ekipe.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski teniski savez (@hts_sluzbeni)

Na račun saveza trebaju sjesti 663.000 dolara, a igrači koji su sudjelovali u pohodu na polufinale (Čilić, Ćorić, Mektić i Pavić) trebaju podijeliti dodatnih 1,34 milijuna dolara.

Zašto se kasni, ne zna se. Možda je legenda Barcelone bio prezauzet s rastavom od poznate Shakire te početka novog života s ljubavnicom pa je zaboravio uplatiti novac.

pročitaj cijeli članak

Sport (8098)Tenis (124)