POTVRĐENO I predsjednik Milanović će u Katar, pridružit će se bivšoj predsjednici u podršci Vatrenima

riportal - prije 2 mjeseca - link

Naši reprezentativci jučer su pobijedili Kanadu 4:1, a na toj utakmici Vatrene je bodrila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je kako je i obećala na tribinama navijala u tradicionalnoj nošnji

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u četvrtak čeka utakmica 3. kola grupe F protiv Belgije.

O mogućem dolasku predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića u Katar govorilo se već nekoliko dana, a za Danas je to i potvrđeno.

“Predsjednik Milanović dolazi na utakmicu Hrvatske i Belgije 1. prosinca”, kratko su nam potvrdili iz Ureda predsjednika.

Naši reprezentativci jučer su pobijedili Kanadu 4:1, a na toj utakmici Vatrene je bodrila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je kako je i obećala na tribinama navijala u tradicionalnoj nošnji.

“Ostajem do 2. prosinca, bit ću na onoj utakmici 1. prosinca, a onda se po potrebi vraćam ukoliko se, odnosno kada se Hrvatska kvalificira dalje i vratit ću se sigurno na polufinale i finale”, rekla je bivša predsjednica Grabar-Kitarović, piše RTL Danas.hr.

The post POTVRĐENO I predsjednik Milanović će u Katar, pridružit će se bivšoj predsjednici u podršci Vatrenima appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

katar (73)Kolinda Grabar-Kitarović (8)Sport (8798)zoran milanović (92)