‘POTPUNO SAM SLOMLJEN’ Glazbenik proživljava najteže dane u životu: ‘Sin mi je kritično bolestan’

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Jedan od najpoznatijih skladatelja svih vremena, Andrew Llyod Weber (74), ovih dana proživljava teške trenutke. Naime, Weberov najstariji sin, Nicholas Lloyd Webber (43), bori se s rakom želuca.

“Potpuno sam slomljen što moram reći da je moj najstariji sin Nick kritično bolestan. Kao što to moji prijatelji i obitelj znaju, borio se s rakom želuca posljednjih 18 mjeseci i Nick je sada hospitaliziran. Stoga nisam mogao prisustvovati nedavnoj pretpremijeri ‘Bad Cinderelle‘ i kako stvari stoje, neću moći bodriti njihovu prekrasnu glumačku postavu, ekipu i orkestar na ovotjednoj premijeri.

Foto: Guliver

Svi se molimo da će Nick uspjeti. On se hrabro bori svojim neukrotivim humorom, ali trenutno je moje mjesto uz njega i moju obitelj” objavio je Webber na društvenim mrežama.

Nicholas, kojeg je Andrew dobio s bivšom suprugom Sarah Hugill, već dugi niz godina ide stopama svog slavnog oca. Snimio je glazbu za brojne filmove i serije, te je bio nominiran za Grammyja nakon što je 2021. godine snimao glazbu za ‘Cinderellu‘. Skladatelj je u prethodnim intervjuima otkrio da je izbacio ‘Lloyd‘ iz svog prezimena kako mu ne bi pripisivali očeve zasluge.

Podsjetimo, Andrew Llyod Weber u karijeri je napisao 21 mjuzikl poput “Mačke”, “Fantom iz opere”, “Isus Krist Superstar”, “Evita”, “Čarobnjak iz Oza” i drugi. Jedan je od 18 ljudi u svijetu koji čine dio ‘EGOT’ društva što znači da su dobitnici svih najprestižnijih američkih nagrada – Emmy, Grammy, Oscar i Tony.

pročitaj cijeli članak

Magazin (3107)Showbiz (1032)