Policijski časnik i konzul pri Veleposlanstvu Japana u riječkoj policiji

novilist - prije 3 mjeseca - link

U službenom posjetu Policijskoj upravi primorsko-goranskoj boravio Shungo Meada, policijski časnik i konzul pri Veleposlanstvu Japana u Republici Hrvatskoj te se sastao s načelnikom Harijem Brnadom i zamjenikom načelnika, Tomislavom Dizdarom.

Tijekom posjeta Meada je upoznat sa značajnijim događanjima te dovršenim kriminalističkim istraživanjima koja su obilježila ovu godinu, ali i s ostalim segmentima rada policije.

Također, razgovarano je i o protekloj turističkoj sezoni te istaknuto dobro stanje sigurnosti, kako tijekom sezone tako i u cjelini. Prezentirani su i podaci o državljanima Japana koji imaju reguliran status boravka ili rada, kao i podaci o broju dolazaka i prijava japanskih turista na našem području, a koji je u porastu u odnosu na ranije godine.

Policijski časnik i konzul Shungo Meada, kojem je ovo bio drugi posjet Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, izrazio je zadovoljstvo susretom i obostrano korisnom razmjenom iskustava te najavio nastavak suradnje i u narednom razdoblju.

Objava Policijski časnik i konzul pri Veleposlanstvu Japana u riječkoj policiji pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Japan (14)rijeka (181)Rijeka & Regija (171)