Pobjednik niza fišijada juriša na pobjedu: ‘Večera za 5’ stiže u Slavoniju, a evo tko kuha ovaj tjedan

dnevno - prije 2 mjeseca - link

Novi tjedan, nove avanture ‘Večere za 5’ koja stiže u južnu Slavoniju. Svoje kulinarske vještine pokazat će umirovljenici Marko Mrđan i Goran Pilaš, umirovljenica Marija Čugura, inženjerka Ivana Mijić i poduzetnik Zdravko Stojčević.

Marko Mrđan (60)

Umirovljenik Marko Mrđan obožava kuhati i družiti se te se iz tog razloga prijavio u ‘Večeru za 5’. Obožava slavonsku kuhinju te je, kaže, pravi majstor peke, koja mu je omiljeno jelo. Autentični slavonski meni planira ponuditi i ekipi jer je to kuhinja koju obožava. Marko obožava seoske fešte i želi upravo takvu atmosferu prirediti svojim gostima.

Izvor: RTL

Goran Pilaš (54)

Goran je umirovljenik i vlasnik OPG-a te veliki dio svog vremena provodi na istom. Društven je i voli se družiti te se zbog toga, kao i svojih kulinarskih sposobnosti, prijavio na ‘Večeru za 5’. Obožava igrati odbojku te je, uz sport, jako posvećen i kuhinji. Preferira tradicionalne specijalitete slavonske kuhinje te će takve ponuditi ekipi.

Izvor: RTL

Marija Čugura (70)

Marija dolazi iz Slavonskog Broda i ima niz interesa – bavi se pjevanje u zboru, hodanjem te izradom domaće kozmetike od bilja koje sama skuplja. Društvena i aktivna gospođa zbog toga se prijavila i u ‘Večeru za 5’. Obožava druženja i upoznavanje novih ljudi, a svojim gostima upriličit će pravu veselu slavonsku atmosferu s mediteranskim štihom.

Izvor: RTL

Ivana Mijić (34)

Inženjerka Ivana vesela je dama koja u slobodno vrijeme voli kuhati i izlaziti. Zbog kuhanja i dobrog provoda prijavila se i u ‘Večeru za 5’. Ekipi će spraviti, otkriva, tradicionalnu kuhinju koja oslikava njezin kraj. Smatra da u kuhinji nema mana te zna i voli kuhati baš sve.

Izvor: RTL

Zdravko Stojčević (64)

Poduzetnik Zdravko u ‘Večeru za 5’ prijavio se zbog dobre zabave i kuhanja. Obožava svoj vinograd te voće i vrt koje obrađuje sa suprugom. Iza sebe ima razna kulinarska natjecanja po Slavoniji, uspješan je u fišijadama gdje je uvijek zauzimao visoke pozicije. Ambiciozan je u kuhinji, a ekipi bi mogao ponuditi autentičnu slavonsku kuhinju, tradiciju i veselje te dobru atmosferu.

‘Večeru za 5’ gledajte po ponedjeljka do petka u 17.45 sati na RTL-u, a ako želite već sada doznati tko je napravio bolje večeru – omiljeni kulinarski show pogledajte na platformi Voyo!

Objava Pobjednik niza fišijada juriša na pobjedu: ‘Večera za 5’ stiže u Slavoniju, a evo tko kuha ovaj tjedan pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Magazin (3900)Showbiz (1440)