PEĐA GRBIN O KAOSU U SDP-u! Pokušao otići od novinara, pa se vratio: ‘Jedan dio zastupnika bavi unutarnjim odnosima i nameće to kao temu’

dnevno - prije 1 dan - link

Kaosu u SDP-u nema kraja, a Peđa Grbin i dalje se drži na čelu te stranke.

Danas je nakon aktualnog prijepodneva u Saboru komentirao preslagivanja unutar kluba SDP-a u Saboru budući da su izbacili nekoliko članova koji sada ne mogu biti na čelu pojedinih odbora.

“Tada smo imali sve zastupnike u našem Klubu i koji su kao u mojem slučaju, čak i suspendirani pisali zastupnička pitanja i prijedloge zakona. Čini se kako su moja nadanja ostala samo to nada. Pred nama je vrijeme u kojem moramo razriješiti tu situaciju”, rekao je Grbin.

“Imamo predsjedništvo stranke i sjednicu Kluba i redovito ćemo vas o svemu izvještavati. Ono što je sigurno, rasplet će se dogoditi jer je ova situacija za bilo koju stranku neodrživa.

Grbin pokušao otići od novinara

“Trenutak u kojem se jedan dio zastupnika bavi unutarnjim odnosima i nameće to kao temu. To će se razriješiti”, rekao je Peđa, pa pokušao pobjeći od novinara, ali reporteri su bili uporni pa se ipak vratio i neodređeno odgovorio na pitanja vezana uz uhićenje župana Posavca i SDP-ovca koji je kako se sumnja, lažirao prijetnje sebi.

“Hoće li se Matija Posavec vratiti to morate pitati njega. Kada bude u mogućnosti razgovarati s Kovačem, razgovarat ćemo o tome. Do tada vam ne mogu dati odgovor. Slijede opozicijski dogovori oko preraspodjele u odborima. Gospodin Vukas više nije predstavnik najveće stranke i to moramo riješiti”, zaključio je Peđa.

“I dalje se osjećamo kao SDP-ovci”

Sve je danas za N1 komentirao i izbačeni Nikša Vukas. Poručio je kako se i dalje osjeća kao SDP-ovac.

“Mi smo (izbačeni članovi SDP-a i još uvijek aktualni članovi Kluba, op.a.) na sjednicu došli, premda nismo bili pozvani. Došli smo na sjednicu i jedino što smo htjeli jest da to pitanje nas četvorice maknemo s dnevnog reda, da stavimo točku na glasanje i da nas se eventualno izbaci iz Kluba jer smo članovi. Predsjednik stranke je vidio da nema većinu i taj prijedlog nije dao na glasanje”, rekao je.

Objava PEĐA GRBIN O KAOSU U SDP-u! Pokušao otići od novinara, pa se vratio: ‘Jedan dio zastupnika bavi unutarnjim odnosima i nameće to kao temu’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

peđa grbin (15)Vijesti (3910)