Orlando Bloom glumit će u filmu o videoigri “Gran Tourismo”

novilist - prije 3 mjeseca - link

Još jedna adaptacija videoigre sa slavnom glumačkom postavom uskoro će ugledati svjetlo dana.

Orlando Bloom dobio je ulogu u “Gran Turismu“, te se tako priključio ostatku zvjezdane postave koju čine David Harbour i Archie Madekwe.

Adaptaciju video igre koju izdaju Sony Pictures i PlayStation Productions režirat će Neill Blomkamp, koji je najpoznatiji po snimanju znanstveno-fantastičnih filmova kao što su “District 9” i “Elysium”, piše Film News.

Film je adaptacija najprodavanije serije trkaćih igara koja je prvi put lansirana davne 1997., a posljednji nastavak “Gran Turismo 7” objavljen je ranije ove godine.

Projekt se temelji na istinitoj priči i prati igrača “Gran Turisma” čije su ga igrače sposobnosti dovele do niza Nissanovih natjecanja kako bi postao profesionalni vozač utrka.

Madekwe će glumiti mladog vozača, dok Harbor glumi umirovljenog trkača koji ga uči voziti. Orlando će glumiti voditelja marketinga zaduženog za prodaju automobilskih utrka.

Jason Hall i Zach Baylin napisali su scenarij za film koji bi se ovaj tjedan trebao početi snimati u Europi. Početak prikazivanja filma najavljen je za 11. kolovoza 2023.

Asad Quilibash iz Playstation Productions je rekao: “Kao jedna od PlayStationovih najdugovječnijih i najomiljenijih franšiza, sjajno je ponovno biti partner s Columbia Pictures kako bismo oživjeli “Gran Turismo” na uzbudljiv način.”

“Jedva čekamo da publika vidi Neillovu viziju ove inspirativne istinite priče o igraču koji je postao profesionalni vozač trkaćih automobila.”

Objava Orlando Bloom glumit će u filmu o videoigri “Gran Tourismo” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Film (81)Scena (52)