Najpoznatija njemačka Hrvatica stravično pati zbog razvoda: ‘Idemo prema santi leda’

dnevno - prije 3 mjeseca - link

Poznata njemačka glumica hrvatskog podrijetla, Miranda Čondić-Kadmenović, posljednjih nekoliko godina poznatija je kao Mimi Fiedler. Ova glumica nedavno je javnost ostavila u šoku objavivši kako se razvodi od supruga Otta Steinera.

Sada se putem Instagrama oglasila o trenucima koje proživljava nakon ovih vijesti. Kako je vidljivo iz objavljenih priča, ovaj razvoj događaja zaista joj je teško pao.

Danima nije napustila stan

Mimi je tako otkrila kako danima nije izašla van, te kako je bila prisiljena unajmiti stan. Dodala je kako sad ne može kod svojih roditelja koji su u Hrvatskoj, ali i kako ionako ne želi nikamo ići.

Foto: Instagram

“Svi znaju što se dogodilo i ispituju me o tome. To se dogodi kad je veza javna. Čak i ako sam donijela pravu odluku za sebe, posljedice te odluke i dalje bole,” rekla je vidno potresena Mimi, ne mogavši suspregnuti suze.

“Ne pokušavam potisnuti bol”

“Ali za razliku od onoga što sam nekoć radila, ovog puta ne pokušavam potisnuti bol, već je osjećam u svakoj fazi,” dodala je, napomenuvši kako se posljednjih nekoliko dana ipak oporavlja unatoč tome što puno plače.

Poznata Hrvatica pokazala što možete napraviti od kore od naranče: ‘Nemojte je bacati’

“Nevjerojatno sam dirnuta reakcijama i kažem od srca hvala na tolikom suosjećanju i ljubavi. Bez obzira tko je napravio posljednji korak, rastava boli s obje strane. Stoga, posebno hvala što to niste zaboravili u svojim komentarima i riječima i što ste ih s ljubavlju i suosjećanjem uputili nama oboma,” zahvalila se glumica na izrazima podrške.

Šuška se o njegovoj nevjeri

Podsjetimo, Mimi je u braku sa producentom Ottom bila četiri godine. Vijest o razvodu potvrdila je putem društvenih mreža, a iako su njemački mediji nagađali kako je uzrok tome nevjera, Mimi to nije potvrdila.

Ovi Hrvati iza sebe imaju najviše brakova: Možete samo jednom pogađati tko je na vrhu liste

“Otto je bio ljubav moje duše i moj kormilar. Već neko vrijeme vidim da idemo prema santi leda. A kad je bilo jasno da se smjer više ne može promijeniti, odlučila sam se za čamac za spašavanje,” zaključila je glumica u objavi o razvodu.

Inače, Mimi je porijeklom iz Sviba pored Splita. U Njemačku je s roditeljima došla kada je imala samo dvije godine. Tamošnjoj publici najpoznatija je po ulozi kriminalističke tehničarke Nike Banović, koju već godinama glumi u seriji Tatort.

Objava Najpoznatija njemačka Hrvatica stravično pati zbog razvoda: ‘Idemo prema santi leda’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

glumica (10)Magazin (3951)Njemačka (86)razvod (9)Showbiz (1471)