MUŠKARAC KOJI JE PAO S CRUISERA NEKIM ČUDOM JE PREŽIVIO: Proveo 20 sati u valovima boreći se s ogromnim ribama

dnevno - prije 2 mjeseca - link

James Michael Grimes, muškarac koji je usred noći s kruzera pao u more Meksičkog zaljeva, je u emisiji “Dobro jutro Amerika” ispričao je kako je preživio 20 sati u valovima, koliko je trebalo da ga nađu spasioci.

Njegova borba za život počela je dan uoči američkog Dana zahvalnosti, malo nakon što se oko 23 sata digao od stola na brodu Carnival Valor. Sestri je rekao da ide na zahod. Iako kaže da nije bio pijan, to su posljednje riječi kojih se sjeća prije nego što je pao u more,

Sljedeće čega se sjeća je sebe u moru na pola puta između New Orleansa i meksičkog otoka Cozumel. Sljedećih 20 sati proveo je boreći se s morem, ali i meduzama te velikom ribom s perajom koju nije prepoznao, ali kaže da nije morski pas.

“Jako mi je brzo prišla, zaronio sam i vidio je. Ali mislim da to nije bio morski pas. Imala je spljoštena usta, krenula je prema meni i udarila o moju nogu. Drugom nogom sam je šutnuo” rekao je Grimes dodajući da se prepao jer nije znao o kojoj je ribi riječ.

Dok je čekao spasioce morao je jesti naplavine oko sebe kako bi održao energiju. Nikada, ističe, nije pomislio ili prihvatio da bi to mogao biti njegov kraj.

“Nisam pristajao na to da to bude kraj mog života”, rekao je.

Kompanija Carnival je u priopćenju medijima napisala kako je jedini način da se padne s njihova kruzera, penjanje preko sigurnosnih barijera.

 

Objava MUŠKARAC KOJI JE PAO S CRUISERA NEKIM ČUDOM JE PREŽIVIO: Proveo 20 sati u valovima boreći se s ogromnim ribama pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Svijet (1477)Vijesti (12424)