‘MOGLA SAM BIRATI, ALI…’ Severina se oglasila nakon intervjua bivšeg supruga Igora Kojića, pratitelji joj poručili: ‘Kraljice’

dnevno - prije 2 mjeseca - link

‘Kraljica estrade’ Severina Vučković pojavila se u ulozi modela na modnoj reviji domaće dizajnerice Matije Vuice gdje je bez premca bila glavna zvijezda.

Pjevačica je na sebi imala dugu plavu haljinu s izrezima dok je na glavi nosila zlatnu krunu. Pistom je prošetala kao prava profesionalka, a reviju je zatvorila s Matijom koja nije krila zadovoljstvo dobro obavljenim poslom.

Foto: Instagram

‘Mogla sam birati haljinu, ali kruna ju je izabrala…’, napisala je Severina u opisu videa na kojem se sprema za reviju na kišnom Peristilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Mnogi obožavatelji splitske pjevačice, putem Instagrama komentara, poručili su joj da izgleda kao ‘prava kraljica’.

Nikog ne čudi što je Severina na Matijinoj na modnu pistu izašla s krunom na glavi. Naime, pjevačicu mnogi smatraju jednom od najutjecajnijih žena u Hrvatskoj, a u jednoj televizijskoj emisiji o tome je nedavno progovorila i spisateljica Vedrana Rudan.

‘Severina je najmoćnija žena u povijesti Hrvatske, ja govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. Ona je najmoćnija žena, najpoznatija, ona se ukazuje, ona se ne pokazuje… Ona je ona. Ona nema prezime. Ona je Severina.

Ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu i onda šalješ poruku svim ostalim ženama koje ne mogu doseći taj nivo’, rekla je Vedrana.

Objava ‘MOGLA SAM BIRATI, ALI…’ Severina se oglasila nakon intervjua bivšeg supruga Igora Kojića, pratitelji joj poručili: ‘Kraljice’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Magazin (2904)Showbiz (725)