‘MALO SAM SE RAZNJEŽILA, ALI TO SU HORMONI’ Iva Šulentić podijelila sretne vijesti s gledateljima: Očekuje prinovu s dečkom Brunom

dnevno - prije 2 mjeseca - link

U jučerašnjoj epizodi HRT-ove emisije “Kod nas doma”, voditeljica Iva Šulentić počastila je gledatelje pravom ekskluzivom. Privodeći razgovor s psihologinjom Martinom Trboglav Podvorac kraju, Iva je otkrila na koji je način i sama povezana s temom.

Tema je bila trudnoća u četrdesetima, odnosno njezine prednosti i nedostaci. Na samom kraju razgovora, voditeljica je otkrila sretne vijesti.

“Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni”, rekla je Iva pokazujući svoj trbuščić, vješto skrivan nekoliko tjedana.

Četrdeseti rođendan u najboljem društvu

Sredinom svibnja Iva će proslaviti svoj 40. rođendan, a prema nagađanjima, upravo je to mjesec kada bi trebala dočekati svoje prvo dijete. No, svima je od sinoć vjerojatno ostalo pitanje: “Tko je otac?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Šulentić (@ivasulentich)

Radi se o Brunu Šunjiću, stručnjaku za informacijsku tehnologiju iz Zagreba, s kojim je Iva već godinu dana u sretnoj vezi. Par je u sretnoj vezi, a započeli su je najvjerojatnije na Bahamima, kada se Iva odlučila počastiti tim putovanjem za 39. rođendan. Društvo joj je pravio upravo Bruno, prema društvenim mrežama, družili su se i nakon nekoliko mjeseci u Italiji.

‘Nažalost, nismo uspjeli’

Iva iza sebe ima jedan brak, s psihologom Igorom Mikloušićem. U braku su bili od 2016. do 2019. godine, a zagrebačko je vjenčanje okupilo mnogo poznatih lica hrvatske estrade. Vijest o razvodu potvrdila je tada Iva: “Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Šulentić (@ivasulentich)

Prije Igora Mikloušića Iva je bila u četverogodišnjoj vezi s pjevačem Lukom Nižetićem, a prekinuli su 2011. godine te ostali u prijateljskom odnosu. Od tada se o Ivinom ljubavnom životu nije puno znalo.

pročitaj cijeli članak

Magazin (2980)Showbiz (932)