Lovrić objavio treću Tomaševićevu laž: ‘Uvjerava Zagrepčane da je pokrenuo i realizirao mnoge projekte – to nije istina!’

narod - prije 3 mjeseca - link

lovrićlovrić

“Stvarajući lažnu sliku na osnovu krivih podataka ne samo da pokušavaju zavarati građane zbog svog nerada, već uvjeravaju Zagrepčane da su pokrenuli i realizirali mnoge projekte. A to, jednostavno, nije istina”, napisao je na svome Facebook profilu Ivica Lovrić bivši zagrebački pročelnik za obrazovanje, ponovno kritizirajući vlast Tomislava Tomaševića i Možemo u Zagrebu.

> Goluža nakon sastanka Gradske skupštine: ‘Tomašević je odlučio surađivati s Vučićem za jačanje lokalne demokracije’

U iznošenju prve Tomaševićeve laži osvrnuo se na problem otpada, drugi put razotkriva pitanje obnove i iznošenje lažnih brojki, a sada o niz netočnih podataka Možemo o aktivnostima bivše gradske vlasti.

> Lovrić objavljuje Tomaševićeve laži: ‘Čistoća nije u problemima jer nema nove kamione, nego ih se u zadnjih godinu dana ne održava’

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegovi suradnici u posljednje su vrijeme u više navrata iznijeli niz netočnih podataka, prije svega o aktivnostima bivše gradske vlasti. Stvarajući lažnu sliku na osnovu krivih podataka ne samo da pokušavaju zavarati građane zbog svog nerada, već uvjeravaju Zagrepčane da su pokrenuli i realizirali mnoge projekte. A to, jednostavno, nije istina.

> Lovrić objavio drugu Tomaševićevu laž: Od 164 objekta s kojima se hvale, čak 162 su obnovljena za mandata bivše gradske uprave

Jedna od neistina nove gradske vlasti je i ta da se ne mogu graditi novi vrtići i istovremeno isplaćivati naknada roditeljima odgajateljima. Podaci pokazuju da to jednostavno nije točno. Od rujna 2016. godine kada je uvedena mjera roditelj odgajatelj do svibnja 2021. godine sagrađeno je prostora u zagrebačkim vrtićima za 83 odgojne skupine ili za 1245 djece. Mantra da se ne mogu graditi vrtići i isplaćivati naknadu roditeljima odgojiteljima tako je posve kriva, netočna i tendenciozna.

Istovremeno, u petnaest mjeseci kako Tomislav Tomašević i njegovi suradnici vode gradsku vlast nije sagrađen niti jedan novi vrtić.”

Foto: snimka zaslona

Objava Lovrić objavio treću Tomaševićevu laž: ‘Uvjerava Zagrepčane da je pokrenuo i realizirao mnoge projekte – to nije istina!’ pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Grad Zagreb (27)Hrvatska (1927)Izdvojen članak (57)možemo (17)tomislav tomašević (57)zagreb (86)