KONCERT OTKAZAN U ZADNJI TREN! 74-godišnji pjevač Aerosmitha u bolnici, fanovi u brizi: ‘Što se događa?’

dnevno - prije 2 mjeseca - link

U posljednji tren je otkazan nastup legendarnog američkog rock benda Aerosmith koji se trebao održati u petak u Las Vegasu. Naime, kao razlog otkazivanja navodi se bolest pjevača Stevena Tylera.

Fanovi su se zabrinuli nakon što su shvatili da nije navedeno što se točno događa s pjevačem, odnosno o kojoj je ‘misterioznoj’ bolesti riječi.

“S velikim razočaranjem prisiljeni smo otkazati večerašnji nastup jer Steven se ne osjeća dobro i ne može izaći na pozornicu”, kratko su obaviješteni fanovi putem društvenih mreža.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aerosmith (@aerosmith)

Poznato je da se Tyler već godinama bori s ovisnošću, a njegovi kolege iz benda su ga još davne 1988. godine prvi put prijavili na rehabilitaciju, a pjevač je prije nekoliko godina priznao da su mu trebale godine da se prestane na njih ljutiti te da im je danas zahvalan na tome.  Koncerti u lipnju i srpnju otkazani su nakon što je Tyler primljen u kliniku za odvikavanje od narkotika.

 

Objava KONCERT OTKAZAN U ZADNJI TREN! 74-godišnji pjevač Aerosmitha u bolnici, fanovi u brizi: ‘Što se događa?’ pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Magazin (3115)Showbiz (865)