KLIKOM PO RIJECI Riječanke i Riječani uživaju u ‘babljem ljetu’, na Korzu vedra atmosfera: Pogledajte koga smo sve sreli!

riportal - prije 2 mjeseca - link

Nakon klimatski dosta promjenljivih posljednjih desetak dana, u ovome tjednu Rijeka i Kvarner uživaju pravom ‘babljem’ ljetu

Visoka temperatura zraka – ali i mora – mame Riječanke i Riječane u prirodu i na plaže. Također, šetnja Korzom jedna je od najugodnijih rujanskih aktivnosti stanovnika ‘grada koji teče)

Kako i ne bi: temperature su ‘taman’, nema više toplinskih valova a sunce je opet toliko jako da odaje dojam pravog ljetnog doba. Primjetno je to i na ‘outfitu’ naših sugrađanki i sugrađana: iako se dugi rukavi nose ‘za svaki slučaj’, i dalje prevladavaju kratki rukavi i ležerna odjeća koja tijelu dozvoljava da ‘diše’.

Kakva klima, takvo i naše raspoloženje: Korzo je danas odisalo vedrinom i dobrim raspoložnjem. A koga smo sve sreli ovog petka u srcu grada, pogledajte u galeriji fotografija našeg fotoreportera Hrvoja Skočića!

The post KLIKOM PO RIJECI Riječanke i Riječani uživaju u ‘babljem ljetu’, na Korzu vedra atmosfera: Pogledajte koga smo sve sreli! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

klima (21)korzo (7)Riječanke (5)RIJEKA I PGŽ (232)