Još jedna lažna dojava o bombi postavljenoj u Robnoj kući RI

riportal - prije 3 mjeseca - link

Odmah po zaprimljenoj dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici

Danas oko 14.30 sati policija je zaprimila dojavu o eksplozivnoj napravi postavljenoj u trgovačkom centru na Korzu u Rijeci.

Odmah po zaprimljenoj dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici radi poduzimanja mjera i radnji u cilju zaštite sigurnosti građana.

U suradnji s odgovornom osobom trgovačkog centra organizirana je evakuacija, a nakon što su građani i djelatnici napustili centar, stručno osposobljeni policijski službenici obavili su protueksplozijski pregled navedenog prostora uz korištenje službenog psa za detekciju eksploziva.

Protueksplozijski pregled završio je oko 16.30 sati, a obavljenim pregledom nije pronađena eksplozivna naprava, odnosno utvrđeno je da zaprimljena dojava nije istinita.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi otkrivanja počinitelja i utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ovog događaja.

“I ovom prilikom policija zahvaljuje građanima i djelatnicima trgovačkog centra na riječkom Korzu na suradnji.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

The post Još jedna lažna dojava o bombi postavljenoj u Robnoj kući RI appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

bomba (6)Crna kronika (684)korzo (18)pas (11)policija (109)