IZNENADA PREMINUO BIVŠI NOGOMETAŠ I TRENER PARTIZANA! Šok u Srbiji, teška tragedija pogodila susjede

dnevno - prije 2 mjeseca - link

U velikoj prometnoj nesreći na cesti između Rume i Jarak u Vojvodini poginuo je danas Miodrag Ješić (64), bivši nogometaš i trener Partizana.

Nesreća se dogodila oko 11 sati. Ješić je bio za volanom u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u suprotnu traku i zabio se u kamion. Težak udarac bio je koban za njegov život.

Ješić je iza sebe ostavio suprugu Irenu s kojom je imao kćer Jelenu. Ona je poginula 2001. u dobi od 19 godina u prometnoj nesreći- Za to vrijeme je on bio trener u Tunisu.

Uspješna karijera

Igrao je na pozicijama zadnjeg veznog i obrambenog igrača (libera). Punu afirmaciju počeo je da stiče početkom 80-ih. Tada je postao standardan igrač a kasnije i reprezentativac Jugoslavije. S Partizanom je osvojio dvije titule prvaka (1977/78, 1982/83).

Trenersku karijeru je počeo u ekipi Obilića a potom je vodio i Krajišnik iz Beograda, Vršac, Radnički iz Beograda, Mladi Radnik, Radnički Niš, OFK Beograd. U sezoni 1999/00. je vodio ekipu Partizana. Zauzeo je drugo mjesto na tabeli Prve lige SRJ sa četiri boda zaostatka za Crvenom zvezdom.

Trenirao je još u Bugarskoj, Kuvajtu, Iranu, Sarajevo…

Objava IZNENADA PREMINUO BIVŠI NOGOMETAŠ I TRENER PARTIZANA! Šok u Srbiji, teška tragedija pogodila susjede pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

nogomet (2180)Sport (8788)