Infinum je otvorio sedmi ured i to u Amsterdamu

netokracija - prije 2 mjeseca - link

Posljednjih nekoliko godina, jedna od najsnažnijih hrvatskih tehnoloških kompanija, Infinum, širila se diljem Europe i SAD-a otvarajući urede na strateškim lokacijama kako bi mogli biti bliže svojim klijentima. Trenutno tako posluju u sedam ureda u šest zemalja, a nedavno su otvorili ured u Nizozemskoj, jednom od najuzbudljivijih europskih tehnoloških središta.

Ured u Amsterdamu vodi Martijn Spek, iskusni menadžer s više od 20 godina iskustva u tehnološkoj industriji.

“…na ovom tržištu važno je provoditi riječi u djela, odnosno uvijek isporučiti ono što obećajete…”

Infinum je osnovan prije 18 godina, ovo je sedma lokacija kompanije, ali na lokalnom tržištu započinjemo nešto novo, ističe Martijn.

Uzbudljivo je biti dio projekta od samog početka i veselim se što ćemo zajedno graditi Infinumov brend u Nizozemskoj. Prema mojem iskustvu, na ovom tržištu važno je provoditi riječi u djela, odnosno uvijek isporučiti ono što obećajete. Infinum je pokazao zavidnu kvalitetu rada do sada i nizozemskim klijentima možemo ponuditi dodatnu vrijednost“

Infinum već godinama surađuje s međunarodno priznatom i nagrađivanom agencijom Dept sa sjedištem u Amsterdamu, dok ih dugogodišnje partnerstvo s liderom na tržištu pametne rasvjete, Signify, povezuje s Eindhovenom. Globalno sjedište Philipsa, Infinumovog dugogodišnjeg klijenta, također je u Amsterdamu.

pročitaj cijeli članak

Novost (29)Tvrtke i poslovanje (40)