Halle Berry i Mark Wahlberg snimaju u Istri! Set je zavijen velom tajne, no ipak imamo detalje

riportal - prije 3 mjeseca - link

Kako neslužbeno doznajemo, Halle na set dolazi rano ujutro, a odlazi kasno navečer

I dok Kate Winslet nema dvojnice u ratnom filmu, pa je završila zbog manje ozljede u dubrovačkoj bolnici – to se ne može dogoditi drugoj Oskarovki na drugoj strani hrvatske obale.

Halle Berry ima nekoliko dublerica, a s njom u Istri snima i popularni Hollywoodski glumac Mark Wahlberg. Set je zavijen velom tajne, no ipak imamo neke detalje! Pristup setu u Raklju strogo je zabranjen. Cesta je zatvorena, ulazi se samo s propusnicama, izvještava Petra Fabian Kapov za RTL.hr.

“Tražili su, normalno, jedan dio pomorskog dobra, što im je odobreno kroz koncesijsko odobrenje i zatvaranje dijela ceste”, kazuje Predrag Pliško, načelnik općine Marčana.

Kako neslužbeno doznajemo, Halle na set dolazi rano ujutro, a odlazi kasno navečer. Riječ je o akcijskom filmu, pa je prati i šest dvojnica. Mark glumi građevinskog radnika regrutiranog u superšpijuna. U Istru je stigao s menadžerom i prijateljem Rasta Philom, ali i sinom.

Za potrebe snimanja zaposleno je dvije tisuće ljudi iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

“Imajmo na umu da nije samo da dolaze kod nas svjetske produkcije sa svjetskim zvijezdama mi njima nudimo i infrastrukturu dakle nudimo im filmske djelatnike i filmske profesionalce”, kaže ravnateljica Pulskog filmskog festivala Tanja Miličić.

Prije Raklja, Halle Barry je snimala u Kanfanaru, a kako doznajemo snimat će se još i u Puli i Rovinju. “Sigurno će nam to donijeti popularnost na nekom širem nivou ja sam uvjerena da će se i Halle Berry i Mark Wahlberg sjećati da su bili u Puli”, kaže Miličić.

Velike zvijezde – za promociju malih mjesta. “Sigurno će značiti jako puno, ne samo za Rakalj i Marčanu, nego kompletnu Hrvatsku”, govori Pliško.

Zvijezde koje su odsjele u jednom pulskom hotelu nemaju velikih zahtjeva. Ponašaju se, saznajemo, kao i svi drugi gosti. Puljanima – dobrodošli!

“Lijepo je da dođu, da vide što je lijep grad”, kazao je Saša Bestulić iz Pule, a sugrađanka Antonija Janković dodaje: “Kad netko prepozna ljepote naše lijepe Hrvatske dođe tu snimi film i vjerojatno će biti Blockbuster očekujemo to, veselimo se i da se što više Hrvata uključi!”

Mala zemlja s tisuću kulisa još jednom je očarala, izvještava Petra Fabian Kapov za RTL.hr.

The post Halle Berry i Mark Wahlberg snimaju u Istri! Set je zavijen velom tajne, no ipak imamo detalje appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Film (81)istra (13)Mozaik (9)