Gvardiol želi u Premier ligu: ‘Hrvat neće prihvatiti da Leipzig zaustavi njegov potencijalni odlazak’

narod - prije 3 mjeseca - link

gvardiolgvardiol

Joško Gvardiol, igrač Leipziga i hrvatske reprezentacije, mogao bi postati najskuplji branič u povijesti nogometa. Njemački novinar Christian Falk, dobro upućen u situaciju na tržištu nogometaša, u novoj kolumni za CaughtOffside piše kako nije točno da je Manchester City gotovo sigurno budući Gvardiolov klub.

“Manchester City nije favorit za dovođenje Gvardiola. Ali naravno, klub Pepa Guardiole ima dobre šanse, s tim da se ne može zanemariti ni Chelsea”, napisao je Falk.

On smatra da oba kluba imaju prednost u odnosu na Liverpool i Tottenham “jer će onaj tko ponudi 100 milijuna eura na ljeto imati najbolju šansu dobiti Gvardiola, a City i Chelsea imaju novac za to”.

> Samovojska: Sa svakom ovakvom utakmicom Gvardiolu raste cijena!

Zna se kako Gvardiol želi otići iz Leipziga, i to u Englesku, što je rekao u nedavnom intervjuu za Times.

“Dvaput mi je propao transfer u Englesku, prvo iz Dinama u Leeds, a onda prošlog ljeta iz Leipziga u Chelsea, ali treći put će mi uspjeti. Da, želim igrati u Premier ligi”, izjavio je tada hrvatski reprezentativac.

“Gvardiol želi otići na ljeto ako se ukaže prilika u Premier ligi. Nije bitno što će se njegova izlazna klauzula od 112 milijuna eura aktivirati 2024. godine.

Hrvat neće prihvatiti da Leipzig zaustavi njegov potencijalni odlazak ako stigne ponuda od 100 milijuna eura. Želi ići u Premier ligu, po mogućnosti ovo ljeto, a ne sljedeće, unatoč tome što je potpisao novi ugovor do 2027. godine”, tvrdi Falk.

Objava Gvardiol želi u Premier ligu: ‘Hrvat neće prihvatiti da Leipzig zaustavi njegov potencijalni odlazak’ pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Izdvojen članak (98)Joško Gvardiol (8)Premier liga (16)Sport (8198)