Franko Andrijašević: “Ako se odlučim vratiti u HNL, Rijeka je prvi izbor. Uvijek se rado vraćam u taj grad”

novilist - prije 3 mjeseca - link

RIJEKA Bivši igrač Rijeke Franko Andrijašević trenutno je u Kini gdje se sprema za svoju treću sezonu u azijskoj zemlji, a za Sportklub je progovorio o mogućem povratku u HNL.

Naime, rođeni Splićanin u posljednjoj je godini ugovora s Zhejiangom te se nameće pitanje hoće li se 31-godišnjak vratiti u Hrvatsku ili ostati u Kini.

– Lijepo mi je ovdje, zadovoljan sam. Baš sam se pronašao i, ako bi mi se ubrzo obitelj ovdje pridružila, vjerojatno bih ostao i onda upisao kćerku u neku međunarodnu školu ovdje. Sada je i lakši život bez svih tih mjera. Da ste me pitali prije par mjeseci, možda ne bih bio siguran, ali sada je stanje puno bolje. Međutim, život nas nogometaša je takav da si jedan ovdje, drugi dan tko zna gdje. Nikad ne znaš što ti budućnost nosi. Na ljeto ću biti pametniji – rekao je Andrijašević, koji je potom odgovorio i na pitanje u koja od četiri najveća hrvatska kluba bi došao, ukoliko bi bilo prilike.

Franko je u karijeri igrao za Rijeku, Dinamo, Hajduk te Lokomotivu. U dresu Bijelih u prvom navratu igrao je u sezoni 2016./2017., a potom se vratio 2019. godine u sklopu posudbe iz Genta te je na Rujevici bio do ljeta 2021. godine.

– Iskreno, ne razmišljam trenutno o tome. Više sam koncentriran na Kinu, ali nikad ne reci nikad. Uvijek ostavljam otvorena vrata HNL-u. U toj sam ligi proveo gotovo cijeli život. Teško mi je isticati klubove, ali da se odlučim vratiti u HNL, sigurno bih prvo gledao što je s Rijekom. Tamo se osjećam ugodno, ljudi su super prema meni od prvog dana i uvijek se rado vraćam u taj grad. No, za sada je HNL na čekanju, vidjet ćemo.

Objava Franko Andrijašević: “Ako se odlučim vratiti u HNL, Rijeka je prvi izbor. Uvijek se rado vraćam u taj grad” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

HNK Rijeka (30)NK Rijeka (29)Sport (8137)