(FOTO) PUCNJEVI ODJEKIVALI ZAGREBOM USRED BIJELA DANA! Ispaljeni meci na poznatom okupljalištu: Gomila policije na terenu, prije nego što je izvukao pištolj čula se galama

dnevno - prije 2 mjeseca - link

U centru Zagreba u ponedjeljak je usred bijela dana došlo do pucnjave. Policija provodi očevid u Tkalčićevoj ulici.

Kako doznaje Jutarnji list, nepoznata osoba je iz neutvrđenog razloga ispalila više hitaca iz nepoznatog vatrenog oružja.

Dojavu o pucnjavi u neposrednoj blizini poznatog kluba Merlin, policija je zaprimila nešto prije 13.30 sati.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

“Policija nakon zaprimljene dojave utvrđuje sve okolnosti događaja, a ozlijeđenih osoba u događaju nema”, poručili su iz PU zagrebačke.

Trenutno policajci na terenu skupljaju čahure, razgovaraju sa prolaznicima, stanarima i zaposlenicima okolnih u okolnim objektima.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Iz kluba Melin su rekli da spomenuti događaj nema nikakve veze sa njihovim klubom već da se sve odvilo na platou s desne strane njihova lokala. Prema neslužbenim informacijama, jedna osoba pucala je prema drugoj osobi iz plinskog pištolja, a do dolaska policije nitko od sudionika nesvakidašnjeg obračuna nije na mjestu zatečen.

Kao što se može vidjeti iz fotografija i videosnimke, policija na terenu prikuplja dokaze kako bi rasvijetlili slučaj koji je uznemirio stanare.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

“Nisam ništa vidio ali sam čuo neku galamu prije pucnjave”, rekao je jedan građanin koji živi u blizini mjesta incidenta.

Objava (FOTO) PUCNJEVI ODJEKIVALI ZAGREBOM USRED BIJELA DANA! Ispaljeni meci na poznatom okupljalištu: Gomila policije na terenu, prije nego što je izvukao pištolj čula se galama pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (683)